U BEOGRADU NA VODI PRODAT JUBILARNI 6000. STAN

14. Jul 2023
Photo: Marko Edge

U najmodernijem prestoničkom naselju Beogradu na vodi, smeštenom u samom centru grada, na obali Save, prodat je jubilarni 6000. stan. Podatak da se u ovom beogradskom naselju u proseku proda više od 110 stanova mesečno mnogo govori o poverenju kupaca u ovu kompaniju i o kvalitetu gradnje. Reč je o naselju koje se gradi po najvišim standardima i koje stanarima pruža sadržaje koje neće naći na drugim mestima u Beogradu.

Vrhunski kvalitet stanova i fantastična lokacija uticali su i na odluku jubilarnog 6000. kupca da izabere stan baš u Beogradu na vodi. U pitanju je Dragana Bošković, a njen izbor je pao na zgradu BW Nika.

BW Nika / Foto: BWF

„Odavno planiramo kupovinu stana na ovoj lokaciji, jer nadohvat ruke imamo dosta raznovrsnih sadržaja za sve članove naše porodice. Pored ovih prednosti, odgovarale su nam pogodnosti plaćanja u ratama bez kamate, a i cena je dosta realna za današnje tržište nekretnina. Još kada se zna da u tu cenu ulaze ne samo kvadrati, nego i razni drugi sadržaji u zgradi i njenoj neposrednoj blizini, onda je ovo zaista dobitna kombinacija“, zaključuje Dragana Bošković.

Porodica Bošković jedva čeka da preuzme ključeve od svog novog stana sa velikim prozorima i terasom, na kojoj će uživati u najlepšem pogledu. Ovu četvoročlanu porodicu dodatno je privuklo to što BW Nika, kao i sve ostale zgrade Beograda na vodi, na ulazu ima lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, a ljubazno osoblje će im u svakom trenutku biti na raspolaganju i pomoći oko raznih svakodnevnih obaveza, poput zakazivanja pregleda kod doktora, rezervacije mesta u restoranu i sl. U ovoj zgradi postoji i prostorija za čišćenje šapica kućnih ljubimaca nakon šetnje, dok služba za održavanje vodi računa o tome da sve u zgradi i oko nje funkcioniše kako treba.

Kao najveću prednost Dragana ipak izdvaja blizinu najmodernijeg sportskog centra BW Apollo, koji se idealno uklapa u životni stil njene porodice.

BW Apollo / Foto: BWF

„Kada smo videli kako će izgledati sportski centar koji nam je praktično na kućnom pragu, odmah smo sebe zamislili u takvom okruženju. Vodimo vrlo aktivan i dinamičan život, tako da se veoma radujemo što će nam teretana, zatvoreni bazen, sauna i spa centar biti ispred same zgrade“, ističe Dragana.

Na rekreaciju će njenu porodicu takođe inspirisati i sadržaji obližnjeg Savskog parka, gde stanari Beograda na vodi, a isto tako i Beograđani iz drugih delova grada, rado dolaze da trče, voze bicikl ili odigraju partiju basketa. Draganina deca su već velika da bi uživala u toboganima, ljuljaškama i sličnim zanimacijama za najmlađe, ali zato u blizini imaju druge sadržaje kojima se raduju.

Savski park / Foto: BWF

„S obzirom na to da su u uzrastu od 14 i 16 godina, interesovanje za park su zamenili tržni centri i drugi sadržaji koje vole tinejdžeri. Znate već o čemu govorim. IMAX bioskop i igraonica s laserima u Galeriji, kafići i restorani s pogledom na reku, poziranje na Sava Promenadi pored Kule za najlepše slike za Instagram – sadržaja je toliko da će im biti teško da odluče gde će pre“, priznaje Dragana.

Porodica Bošković ima i svoj omiljeni lokal u kraju u kojem voli da provodi vreme. U pitanju je restoran „Buddha-bar“. A kada se zažele mira i privatnosti, na raspolaganju im je prostrano unutrašnje dvorište sa bujnim zelenilom. Kao i kod ostalih zgrada u naselju, u prizemlju zgrade se nalaze brojni kafići, restorani i prodavnice, dok se u podzemnoj garaži pored parking mesta nalazi i prostor za parkiranje bicikala.

Izvor: Belgrade Waterfront

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.