OMR LUXURY STORE: PRODAJA LUKSUZNIH AUTOMOBILA, MOTORA I PLOVILA NA JEDNOM MESTU

22. Nov 2022
Photo: omrluxurystore.com

OMR Luxury Store, svečano je otvoren u četvrtak, 17. novembra u atraktivnom West 65 Mall-u na Novom Beogradu. Kompanija British Motors realizovala je ovaj projekat u saradnji sa članicama OMR Grupe – Globos osiguranje, MIOS, AKS Fleet i drugim.

Udoban i moderan prostor namenjen izuzetnim ljudima koji su u potrazi za izvanrednim iskustvima, objedinjuje prodaju luksuznih automobila svih brendova poput Bentley, Ferarri, Porsche i drugih, zatim MV Agusta motocikala, ali i luksuznih plovila iz ponude Azimut Beneti Grupe.

Kao što je poznato British Motors je generalni uvoznik Jaguar Land Rover modela za tržište Srbije i Crne Gore pa logično ponudu u OMR Luxury Store zaokružuju najekskluzivniji JLR modeli SV linije.

U glamuroznoj atmosferi pred velikim brojem uglednih zvanica iz javnog života i poslovnog sveta, okupljenima se obratio predsednik OMR Grupe, Ostoja Mijailović:

„Ubrzani način života ostavlja nam jako malo vremena za uživanje i, bez obzira koliko uspešni da ste u svom poslu, merilo ostvarenosti postaje ono kvalitetno slobodno vreme koje možete da priuštite sebi i dragim ljudima. Svesni smo da naš grad, naša država i naš region imaju puno izuzetnih ljudi. OMR Luxury Store je namenjen upravo njima“, poručio je Mijailović.

Nikola Samardžić, menadžer OMR Luxury Store dodatno je približio koncept poslovanja ovog jedinstvenog mesta:

„Učinili smo na jednom mestu dostupnim ono najbolje na dva i četiri točka, kao i iz sveta nautike. Ubeđeni smo da dolazak u OMR Luxury Store nije samo puka trgovina, već istinska investicija u trenutke za pamćenje. Tu smo za vas, tu smo da vaše snove približimo na dohvat ruke“, poručio je Samardžić.

Uz ekskluzivnu ponudu, posetioci OMR Luxury Stora mogu očekivati i premium korisničko iskustvo koje podrazumeva sve prateće usluge na najvišem nivou. Od mogućnosti za finansiranje, osiguranje, uvoz željenog vozila i registraciju do pratećih usluga servisa uz garanciju kvaliteta izvršenih usluga. Članice OMR Grupe – Globos osiguranje, MIOS limo servis, AKS Fleet i ostale stavile su na raspolaganje svoju profesionalnost stečenu tokom višegodišnjeg uspešnog poslovanja.

OMR Luxury Store je otvoren svakoga dana od 10 do 22 časa.

 

Izvor: omrluxurystore.com

Foto: omrluxurystore.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.