NAJBOGATIJI PAS NA SVETU PAS PRODAJE IMANJE VREDNO 32 MILIONA DOLARA

27. Dec 2021
Photo: www.forbes.com

Ginter Šesti, nemački ovčar koji i sam vredi pola milijarde dolara, prodaje svoje imanje i kuću u Majamiju za 31,75 miliona dolara. Ovo predivno imanje pripadalo je 90-ih pop kraljici Madoni, koja ga je, kako navodi magazin Forbes, kupila za 7,5 miliona dolara. Šta se zaista krije iza ove priče koja nije neistinita?

GINTER ŠESTI VLASNIK JE IMETKA KOJE VREDI POLA  MILIJARDE DOLARA

Ginter Šesti nije ni prvi ni poslednji kućni ljubimac bogataš. Pričalo se da je nakon smrti dizajnera Karla Lagerfelda, bogatstvo vredno 195 miliona dolara ostavljeno njegovoj mački Šupet. Slično je prošao i maltezer po imenu Trabl, koji je bio uključen u testament svoje vlasnice Leone Helmsli i koji je nasledio 12 miliona dolara.

Legenda kaže da je postojala nemačka grofica Karlota Libenštajn, koja je umrla 1992. S obzirom da nije imala dece, gajila je životinje, te je svoje višemilionsko bogatstvo ostavila svom psu Ginteru Trećem. Ginter Šesti je samo jedan od potomaka naslednika tog imetka, koje je u međuvremenu naraslo na 500 miliona dolara. Dakle, pas potiče iz loze koja traje 40 godina unazad.

Istina je, ipak, malo drugačija, što, naravno, i dalje ne osporava kraljevski tretman koji ovaj pas ima, kao ni njegov sjajan pedigre. Sve ovo je je briljantan štos grupe italijanskih biznismena koji su vlasnici The Gunther Group u Italiji i koji upravljaju ovim imanjem.

IMANJE JE 90-IH KUPILA MADONA ZA 7,5 MILIONA DOLARA

The Gunther Group je registrovana na Bahamima, investira i poseduje nekretninama širom sveta, uključujući kuće na Bahamima, u Toskani, Milanu i Firenci. Korporacija Gunther (deo je Grupe) je zapravo vlasnik ovog imanja u Majamiju koje se zaista prodaje. Dolazimo do zaključka da pas Ginter nije ništa drugo do slatka četvoronožna krznena maskota korporacije.

ENTERIJER KUĆE KOJA SADA VREDI 32 MILIONA DOLARA

Madoninu kuću su kupili 2000. To je privatna rezidencija izgrađena još 1928. godine. Renovirana je više puta, ali je arhitektonski zadržala mediteranski stil. Ima 780 kvadrata, devet spavaćih soba i isto toliko kupatila. Jedina je kuća  sa pristaništem u ovom naselju u kojem se nalazi još samo šest jedanko luksuznih domova. Uređena je besprekorno, sa travnjacima i živim ogradama, fontanama, visokim palmama, kamenim stazama i prelepim bazenom.

IAKO VIŠE PUTA RENOVIRANA, KUĆA JE ZADRŽALA MEDITERANSKI STIL

Tekst: DRAGANA MINIĆ

Foto: forbes.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.