TRINITY PARK – JEDINSTVENI POSLOVNI KOMPLEKS SA HOTELOM U SRCU NOVOG SADA

11. May 2023
Photo: CBS International

Hotelsko-poslovni kompleks posebnih karakteristika koji će postati novo obeležje Novog Sada, niče u srcu grada, u blizini Futoškog parka. Na temeljima postojećeg kompleksa gradi se Trinity Park, premium kancelarijski kompleks sa mogućnošću korišćenja hotelskog sadržaja, koji će predstavljati savršenu ravnotežu između gradske atmosfere i prirode, pružajući neverovatan pogled na Novi Sad.  

Foto: CBS International

Trinity Park, kao jedinstveno i zaista inspirativno mesto za rad, zakupcima nudi „pristup po meri“, u smislu dizajna i uređenja poslovnog prostora – potpuno fleksibilan i funkcionalni koncept otvorenog prostora. Pored elegantnih staklenih fasada koje omogućuju veliku količinu prirodnog svetla, svaka poslovna zgrada u okviru kompleksa je klasifikovana kao zgrada A klase, a ceo projekat je dizajniran u skladu sa najvišim međunarodnim standardima zelene gradnje, uključujući LEED sertifikat, energetsku efikasnost i smanjenu emisiju CO2.

Foto: CBS International

Novi Sad je u poslednjih nekoliko godina postao veoma tražena poslovna adresa. Sa rastom tražnje za poslovnim prostorom, uporedo su i zahtevi kompanija-zakupaca postali sve sofisticiraniji. Industrije koje se orijentišu ka Novom Sadu su pretežno IT kompanije, razvojni centri, kao i firme iz kreativne industrije. Na kraju 2022. godine Novi Sad je raspolagao sa 135.000 m2 modernog poslovnog prostora namenjenog izdavanju, od kojih 43% pripada poslovnim zgradama A klase, dok 57% čini poslovni prostor B klase, prema izveštaju vodeće konsultantske kuće za nekretnine CBS International koja je deo Cushman & Wakefield Grupe i ekskluzivni zastupnik za izdavanje Trinity Park kompleksa. Stopa raspoloživog prostora koji pripada A klasi je na izuzetno niskom nivou i iznosi manje od 1%, što ukazuje na veoma jaku potražnju u segmentu kvalitetnijih prostora, te je vest o izgradnji kompleksa Trinity Park, čiji je investitor kompanija Inobačka, od velike važnosti.

Izvor: CBS International

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.