REKONSTRUKCIJA MARAKANE KOŠTAĆE OKO 65 MILIONA EVRA

27. Jun 2022
Photo: YouTube/screenshot)

Generalni direktor FK Crvena Zvezda Zvezdan Terzić najavio je u subotu da je plan da razvojem svih potencijala kluba uvećaju prihode i da oni u narednom periodu budu oko 50 miliona evra na godišnjem nivou.

On se u svom izlaganju osvrnuo i na planirane infrastrukturne projekte, te je istakao da će rekonstrukcija stadiona Marakana koštati oko 65 miliona evra, prenosi ekapija.com.

„Što se tiče infrastrukture, mogu da kažem da su uslovi za rad naših igrača i komfor naših gledalaca na visokom nivou, ali nastavićemo da ulažemo. Znate svi da smo pre tri godine raspisali konkurs za najbolje rešenje, sa i bez atletske staze, za rekonstrukciju stadiona. Rekonstrukcija stadiona će koštati oko 65 miliona evra. Imamo na vidiku rešenje kako da realizujemo sve to. U planu je kupovina 25 hektara zemlje u okolini aerodroma i na dobrom smo putu da realizujemo taj projekat ne bi li napravili najmoderniji trening kamp u ovom delu Evrope“, naveo je Terzić.

Podsećamo da je Terzić krajem prošle godine istakao da su se odlučili za idejno rešenje sa atletskom stazom koji je izradila italijanska državna kompanija i da će po tom modelu obnoviti Marakanu. On je tada dodao da će se sa rekonstrukcijom krenuti 2023. godine.

„Velika ulaganja u Omladinsku školu su dugoročna priča i mi tek očekujemo da Crvena zvezda ima ogroman benefit od naše Omladinske škole. Nastavićemo da ulažemo u nju“, poručio je juče Terzić.

 

Izvor: ekapija.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.