PREMIJA NEKRETNINE: VAŽNO JE DA SU KLIJENTI ZADOVOLJNI

05. Jul 2022
Photo: premijanekretnine.com

Agenciju Premija nekretnine čini tim licenciranih agenata sa dugogodišnjim iskustvom na tržištu nekretnina, kao i tim advokata čiji je zadatak da obezbede pravnu i finansijsku bezbednost klijenata. Upravo zahvaljujući objedinjenom znanju i iskustvu, Premija nekretnine uspešno posluje već 22 godine, ističe njen direktor Slobodan Stojković.

SLOBODAN STOJKOVIĆ, DIREKTOR

Šta vas izdvaja u odnosu na druge agencije i čime ste stekli poverenje klijenata?

Agencija Premija nekretnine uspešno se bavi posredovanjem u prometu i zakupu svih vrsta nekretnina, kao i lokacija za izgradnju novih objekata. Izdvaja nas posvećenost klijentu i njegovim potrebama, željama i mogućnostima da pronađe ili proda svoju nepokretnost uz, prvenstveno, pravnu i finansijsku sigurnost i diskreciju.

Za koju vrstu nekretnina ste specijalizovani i šta biste izdvojili iz ponude?

Specijalizovani smo za sve vrste nepokretnosti na teritoriji Beograda, a veliki deo naše ponude čine ekskluzivne nekretnine. Takođe, imamo više ugovora sa investitorima za novogradnju. Trenutno su u ponudi vrlo atraktivni stanovi u novogradnji na opštini Vračar.

Koje sve usluge pružate klijentima i ko sve čini vaš tim?

Naš tim čine fakultetski obrazovani agenti sa licencama i višegodišnjim iskustvom, kao i tim advokata specijalizovanih za imovinsko-pravne odnose. Naše usluge počinju od marketinga i komunkacije sa klijentima, kako bi se načinio najkvalitetniji odabir stanova po želji i potrebi kupca. Tu je uključen i pregled dokumentacije, organizovanje pravnog posla od predugovora do ugovora, organizacija solemnizacije kod beležnika, isplata i uvođenje u posed. Ukratko, bilo da je reč o kupovini, zakupu ili prodaji nepokretnosti, klijent dobija potpunu logistiku.

Šta je najvažnije za uspešno poslovanje agencije poput vaše – dobro poznavanje tržišta ili dobra saradnja sa bankama i investitorima?

Najvažniji su odabir i preporuka nekretnine za klijenta, dobro poznavanje tržišta, pravna sigurnost, komunikacija sa bankama, uvid u kamatne stope i uslove kreditiranja. Važna je i saradnja sa investitorima, ali i korektnost, jer dogovori se do kraja moraju ispoštovati na zadovoljstvo svih strana. Premija nekretne čine preporuke zadovoljnih klijenata.

 

Tekst: Petra Vasiljević

Foto: Premija nekretnine

Kontakt

Jaše Prodanovića 10/3 11000 Beograd

011 7151 999   011 7151 990   066 855 8889

www.premijanekretnine.com

premijanekretnine@gmail.com

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.