POSETITE BURDŽ KALIFU U METAVERZUMU

12. Oct 2022
Photo: arabianbusiness.com

Najviša zgrada na svetu sada se nalazi u metaverzumu! Detaljna digitalna replika Burdž Kalife dostupna je u metaverzumu, tako da je moguće kretati se po čuvenoj svetskoj građevini i doživeti pogled na Dubai od 360 stepeni.

Za ovo iskustvo, koje potpisuje kompanija Eventcombo, nisu vam potrebne slušalice, rukavice ili bilo koji drugi VR uređaj, već je sve dostupno kroz bilo koji pametni uređaj i tastaturu.

Promo video prikazuje virtuelne avatare kako hodaju različitim delovima zgrade, penju se liftovima i šetaju po hodnicima, a dostupan im je i vidikovac sa kog se pruža pogled na neverovatnu digitalnu repliku grada.

„Pandemija je naterala ceo svet da se izoluje, ali je takođe dovela do napretka i ubrzanog usvajanja metaverzuma. Iako je digital postao nova normalnost, metaverzum olakšava fizičke i realne interakcije u digitalnim prostorima, kako bi se poboljšala iskustva i spojili stvarni i virtuelni svet“, objasnio je Eventcomb.

 

Izvor: arabianbusiness.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.