PORTO MONTENEGRO: ŽIVOT MANJE OBIČAN

27. Jun 2022
Photo: portomontenegro.com

Osnovan pre nekih 15 godina od strane konzorcijuma developera sa vizijom, Porto Montenegro smešten je u spektakularno lepom Bokokotorskom zalivu na crnogorskoj obali Jadrana.

Nekadašnja pomorska baza pretvorena je u izuzetnu destinaciju na obali, sa niskim stambenim zgradama, pešačkim bulevarima sa drvoredima i nizom šik butika, restorana i kafića, koji okružuju fascinantnu marinu za superjahte.

Ono što je među ljubiteljima jahtinga počelo kao najbolje čuvana tajna, više nije tako tajna, jer sofisticirani putnici dodaju Crnu Goru na listu destinacija koje obavezno moraju posetiti. Gotovo svi se odmah zaljube u mesto, zavedeni njegovom prirodnom lepotom i toplom dobrodošlicom koju dobiju.

Kod velikog broja ljudi, to osećanje ljubavi na prvi pogled pretočilo se u odluku da kupe nekretninu u Porto Montenegru – bilo kao sezonsko skrovište ili stalnu bazu – sigurni u saznanje da su njegovi vrhunski sadržaji zdravo ulaganje kako u finansijskom, tako i u pogledu kvaliteta života.

Dok su neki kupci nekretnina zadovoljni čekanjem na završetak novog naselja Boka Place 2023. godine, drugi ispunjavaju svoju želju da se odmah usele kupovinom jedne od nedavno završenih zgrada Porto Montenegra, gde je još uvek dostupan ograničen broj rezidencija.

Smešten direktno na obali, Regent Pool Club Residences sastoji se od dva krila – Baia i Aqua. Dizajnirane u elegantnom, savremenom stilu i povezane u prizemlju prostranom terasom sa bazenima, rezidencije su iznutra ispunjene svetlom i imaju zadivljujuć pogled na more ili planine. Vlasnici imaju pristup svim uslugama i sadržajima hotela Regent Porto Montenegro sa pet zvezdica, i mogu koristiti po želji hotelski program za iznajmljivanje bazena.

Na samo nekoliko koraka od obale, Elena Residences je sofisticirani dodatak Porto Montenegru, sa dobro planiranim enterijerima sa prostranim terasama i predivnim pogledom na more ili planine.

Vlasnicima se nudi sveobuhvatan paket usluga, uključujući opciju dizajna enterijera i rešenja za opremanje, kao i pristup usluzi upravljanja rentom M Residences Porto Montenegro. Kao i u Regent Pool Club Residences, kupci dobijaju automatsko članstvo u ekskluzivnom klubu vlasnika, sa svojim posvećenim lajfstajl timom i portfoliom posebnih privilegija.

Ove godine veliko nam je zadovoljstvo što možemo nešto više da vam kažemo o novom dragulju Boka Place – koji je izuzetna prilika da uživate u otmenom, a opet lagodnom načinu života, postanete deo živahne i gostoljubive zajednice koja već postoji u Porto Montenegru i pametno investirate.

Ovaj živahni, vrhunski gradski kvart, koji treba da bude završen 2023, dizajniran je za život tokom cele godine, sa fokusom na udobnost i fitnes. Poseduje širok izbor rezidencija, visokokvalitetne maloprodajne objekte, ekstravagantne restorane, novi luksuzni hotel SIRO i mnoštvo zabavnih aktivnosti za porodice, parove i prijatelje.

Sa svojim prepoznatljivim stilom i privilegovanom pozicijom, Boka Place takođe predstavlja odličnu priliku za investiranje, kako u smislu povećanja kapitala, tako i mogućnosti da se iskoristi dobro uspostavljen i dokazan program upravljanja rentom.

Veoma je lako pasti pod čaroliju Bokokotorskog zaliva: on ima posebnu, teško opisivu magiju, koja prevazilazi spektakularno prirodno okruženje – spokoj koji je sve vredniji, a opet, sve teže ga je pronaći u današnjem svetu. Zato je i teško odoleti prilici da se stekne dom u Porto Montenegru.

Tekst i foto: Porto Montenegro

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.