NOVI LUKSUZNI STAMBENI KOMPLEKSI U SARAJEVU

22. May 2023
Photo: Roof Gardens

Tržište nekretnina u Bosni i Hercegovini najaktivnije je u stambenom sektoru, posebno u Sarajevu, Mostaru i Banjaluci, sa primetnim rastom cena u novogradnji. Ovom trendu doprinose i novi, luksuzni projekti savremenog koncepta stanovanja, kakvi su, između ostalog, Park Residence i Roof Gardens u Sarajevu, koji su u izgradnji.

Park Residence / Foto: parkresidence.ba

Park Residence smešten je u strogom centru Sarajeva, na uzvišenju bogatom vegetacijom, sa fantastičnim pogledom na ceo grad.

Park Residence / Foto: parkresidence.ba

Ovaj stambeno-poslovni kompleks čini pet kula sa apartmanima i brojnim pratećim sadržajima za stanare kondominijuma – od bazena, spa i fitnes centra do sportskih terena, bioskopa i šoping mola.

Roof Gardens / Foto: roofgardens.ba

Na samo 10 minuta od centra Sarajeva, na Trebeviću, investitor XYLLION gradi stambeno-poslovni kompleks Roof Gardens, sa 125 najmodernije opremljenih stanova, od čega je 25 penthausa sa panoramskim pogledom. U okviru kompleksa planirani su različiti sadržaji za stanare, uključujući spa i wellness centar, kao i centralni trg sa amfiteatrom, za koji se očekuje da postane nova kulturna scena Sarajeva.

Tekst: Jovana Nikolić

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.