NAPREDUJE IZGRADNJA KOMPLEKSA LUX 51, USELJENJE DO KRAJA 2024.

07. Jun 2023
Photo: LUX 51

Na elitnoj lokaciji na Bežanijskoj kosi uveliko niče luksuzni stambeno-poslovni kompleks LUX 51, koji nudi novi koncept humanog stanovanja u urbanoj sredini, potpuno podređen potrebama savremenog načina života.

Foto: LUX 51

Radovi na izgradnji ovog kompleksa površine 65.000 metara kvadratnih, koji obuhvata tri lamele, A, B i C, sa 280 stambenih jednica, 48 multufunkcionalnih lokala i 500 parking mesta na tri podzemna nivoa, teku po planu i predviđenoj dinamici, što se može videti i na licu mesta. Na gradilištu su operativna tri krana, a u planu je da se postave još dva. 

Foto: LUX 51

Gradnja kompleksa LUX 51 poverena je renomiranoj građevinskoj kompaniji W.D. Concord West, iza koje stoji više od milion izgrađenih kvadrata u brojnim realizovanim projektima rezidencijalnog i komercijalnog tipa.

Foto: LUX 51

Lamela A je na koti 0, a završetak kote 0 planiran je za septembar ovde godine. Predviđeni rok za završetak svih radova i useljenje u ceo kompleks je kraj 2024. godine.

Foto: LUX 51

LUX 51 gradi se na idealnoj lokaciji za udoban život u mirnom i elitnom gradskom kraju, na samo sedam kilometara od centra grada, deset minuta od aerodroma, minut od uključenja na autoput, nadomak Novog Beograda i SC „11. april“, u blizini velikih trgovinskih lanaca, škola i vrtića.

Foto: LUX 51

Novi stambeno-poslovni kompleks nudi sve ono o čemu ste sanjali kada ste zamišljali svoj idealan dom: vrhunski opremljene stanove, prostrane zelene površine između zgrada okupane suncem, idealne za predah i dečiju igru, uvek slobodno mesto za parking, omiljeni kafić ili restoran u kraju, kao i mogućnost da sve što vam treba za svakodnevni život, obavite u okviru kompleksa.

Foto: LUX 51

U izgradnji kompleksa LUX 51 koriste se najsavremenija arhitektonska rešenja i najsavremeniji materijali premijum kvaliteta, što će obezbediti visok nivo energetske efikasnosti celog naselja i maksimalan komfor budućim stanarima I zakupcima poslovnog prostora. Pored primene najkvalitetnijih materijala, vrhunska stolarija i maksimalna izolacija enterijera omogućiće visok stepen zaštite stanova i poslovnog prostora od spoljnih uticaja, i iznad svega racionalnu potrošnju energije, što će bitno uticati na smanjenje troškova.

Showroom LUX 51

Napredak radova možete pratiti i na društvenim mrežama.

Više detalja o samom kompleksu, stanovima i poslovnom prostoru možete saznati ako posetite LUX 51 showroom na Bežanijskoj kosi.

KONTAKT

Partizanske avijacije 6

Bežanijska kosa, 11000 Beograd

+381691141014 /  +381629427687

prodaja@luxinvest.rs

www.lux51.rs

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.