LUX 51: URBANA OAZA INTIME I KOMFORA

18. May 2023
Photo: LUX 51

Bežanijska kosa oduvek je važila za prestižno beogradsko naselje – odlično je povezana sa centrom grada, a opet dovoljno daleko od gradske vreve da obezbedi miran život na čistom vazduhu. Od nedavno, nova adresa koja pomera granice luksuza, komfora i bezbrižnog načina života u ovom elitnom okruženju, zove se – LUX 51.

Foto: LUX 51

Na samo sedam kilometara od centra grada, deset minuta od aerodroma, minut od uključenja na autoput, nadomak Novog Beograda i SC „11. april“, u blizini velikih trgovinskih lanaca, škola i vrtića, novi stambeno-poslovni kompleks nudi sve ono o čemu ste sanjali kada ste zamišljali svoj idealan dom: vrhunski opremljene stanove, prostrane zelene površine između zgrada okupane suncem, idealne za predah i dečiju igru, uvek slobodno mesto za parking, omiljeni kafić ili restoran u kraju, kao i mogućnost da sve što vam treba za svakodnevni život, obavite u okviru kompleksa. Ukratko, ako vam je kvalitet života imperativ, LUX 51 odgovoriće na sve vaše potrebe.

Foto: LUX 51

STANOVI OBASJANI SUNCEM

Novi koncept savremenog, humanog stanovanja, pažljivo je osmišljen i do najsitnijih detalja primenjen prilikom projektovanja kompleksa koji ima 65.000 metara kvadratnih korisne površine. U okviru kompleksa nalazi se 280 stambenih jedinica, površine od 32 m2 do 220 m2, dok im je struktura u rasponu od garsonjera do petosobnih stanova.

Foto: LUX 51

Ono što je zajedničko svim stanovima i što ceo kompleks čini izuzetno atraktivnim, jeste pozicioniranost naselja u pravcu istok-zapad, kao i arhitektonsko rešenje fasada, čime se obezbeđuje velika količina dnevne svetlosti u svim stambenim jedinicama.

Foto: LUX 51

Da bi se omogućila još veća osunčanost unutar samog kompleksa i dovoljno svežeg vazduha u zelenom okruženju, projektom je predviđeno rastojanje od 30 metara između stambenih lamela. Rezultat ovako pažljivo isplaniranog projekta je osećaj maksimalnog komfora i intime u kojem će uživati stanari u prostoru celog kompleksa, a što je dragoceni kvalitet više koji danas retko koji kondominijum može da pruži u gradskim uslovima.

PARKING NA TRI NIVOA

Još jedna prednost kompleksa LUX 51, koja će vam olakšati svakodnevni život, jeste ta da nećete morati da razmišljate o parkiranju, što je danas najveći problem u svim naseljima. Ovde nećete moći da dođete u situaciju da kad se vratite kući s posla ne možete da nađete mesto da se parkirate. Unutar kompleksa obezbeđeno je čak 500 parking mesta na tri podzemna nivoa, koji će biti dostupni stanarima i njihovim gostima, kao i korisnicima poslovnog prostora, koji je takođe projektovan kao deo kompleksa.

ZELENE POVRŠINE I PRATEĆI SADRŽAJI

Razmišljajući o svim aspektima udobnog života po meri i potrebama savremenog čoveka, a pre svega porodica, investitor i projektanti su sa posebnom pažnjom osmislili dodatne sadržaje unutar naselja, kako bi budućim stanarima omogućili da u neposrednom okruženju imaju na jednom mestu sve ono što im treba za svakodnevni život. Pored prostranih i uređenih zelenih površina, sa prilagođenim sadržajima za decu i vrtićem površine 600 kvadrata, unutar kompleksa biće i restorani, kafići, prodavnice, lokali za pružanje raznih uslužnih delatnosti, koji će širokim dijapazonom svojih usluga i sadržaja omogućiti stanarima da zadovolje sve svoje potrebe, ali i opušteno i bezbrižno uživaju u slobodne vreme.

MODERAN POSLOVNI PROSTOR

LUX 51 nije projektovan samo za udoban život već pruža idealne mogućnosti i za savremeno poslovanje. Pored stambenog dela, kompleks obuhvata i 5.500 m2 poslovnog prostora, odnosno 48 lokala multifunkcionalne namene, koji mogu da se koriste kao kancelarijski prostor ili kao ugostiteljski, maloprodajni i uslužni objekti. S obzirom na tranzitnu poziciju kompleksa, blizinu autoputa i areodroma, i odličnu povezanost sa svim važnim gradskim tačkama, LUX 51 savršen je izbor za svaku vrstu poslovanja. Moderno opremljen poslovni prostor, sa dovoljno parking mesta, pružiće budućim korisnicima sve pogodnosti u skladu sa visokim standardima poslovanja, a iznad svega priliku da posluju u mirnom i elitnom kraju, u inspirativnom i zelenom okruženju.

SIGURAN I ENERGETSKI EFIKASAN DOM

Savršeno izbalansiran spoj zelenila, čistog vazduha i osunčanosti unutar pažljivo projektovanog kompleksa svakako će vam pružiti dragocen osećaj intime, slobode i udobnosti, ali to nisu jedine prednosti stanovanja u ovom novom elitnom naselju na Bežanijskoj kosi.

Foto: LUX 51

Dodatni osećaj sigurnosti, a pre svega udobnosti sopstvenog doma, pruža činjenica da se u gradnji kompleksa LUX 51 koriste najsavremeniji materijali premijum kvaliteta, kao i da je gradnja poverena renomiranoj građevinskoj kompaniji W.D. Concord West, iza koje stoji više od milion izgrađenih kvadrata u brojnim realizovanim projektima rezidencijalnog i komercijalnog tipa.

Foto: LUX 51

Imajući u vidu izuzetan značaj energetske efikasnosti, koja je danas jedan od osnovnih preduslova moderne gradnje, u projektovanju i izgradnji stambeno-poslovnog kompleksa LUX 51 ni ovaj aspekt nije prepušten slučaju. Kvalitetni materijali, vrhunska stolarija i maksimalna izolacija enterijera omogućiće visok stepen zaštite vašeg doma od spoljnih uticaja, i iznad svega racionalnu potrošnju energije, što će bitno uticati na smanjenje troškova stanovanja.  

FAZE I ROKOVI IZGRADNJE

Izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa LUX 51 uveliko je počela i radovi napreduju po planu za obe faze projekta. Predviđeni rok za završetak svih radova i useljenje u ceo kompleks je kraj 2024. godine. Napredak radova možete pratiti i na društvenim mrežama, a više detalja o samom kompleksu, stanovima i poslovnom prostoru možete saznati ako posetite LUX 51 showroom na Bežanijskoj kosi.

 

KONTAKT

Partizanske avijacije 6

Bežanijska kosa, 11000 Beograd

+381691141014 /  +381629427687

prodaja@luxinvest.rs

www.lux51.rs

 

Tekst: Jovana Nikolić

Foto: LUX 51

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.