EXING OFFICE – NOVA ADRESA ZA USPEŠNO POSLOVANJE

18. May 2023

Na Novom Beogradu, u Bloku 65, između Ulice Tadije Sondermajera i Bulevara heroja sa Košara, izgrađena je nova moderna poslovna zgrada Exing Office. Ovaj savremeni poslovni objekat sastoji se od dve lamele, od kojih je jedna već prodata, a druga, neto površine od skoro 8.500 m2, namenjena je izdavanju.

Impozantna fasada zgrade je izrađena od staklo aluminijuma i razigrana je vertikalnim brisolejima u beloj i sivoj boji čiji kontrast naglašava dijagonalu. Investitor, kompanija Exing B&P, vodio je računa i da ova poslovna zgrada bude izgrađena u skladu sa visokim standarima održivosti uz izbor najkvalitetnijih završnih materijala.

Foto: Exing B&P

Exing Office ima osam spratova, kao i podzemnu garažu na dva nivoa, u kojoj se nalazi 109 parking mesta, a na nadzemnom nivou je još 11 mesta predviđenih za parkiranje. Prizemlje je rezervisano za lokale, a od prvog do šestog raspoređeni su tipski spratovi, dok je sedmi sprat povučen i raspolaže sa velikom terasom. Na krovu zgrade, iznad poslednjeg osmog sprata, nalazi se velelepna terasa sa mnogo zelenila koja je na raspolaganju svim budućim zakupcima u zgradi.

Foto: Exing B&P

Moderan poslovni prostor A klase nudi fleksibilne spratne osnove sa oko 1.000 kvadrata neto spratne površine, što će budućim zakupcima omogućiti da urede poslovni prostor u skladu sa specifičnim potrebama svog poslovanja. Uz planirane dodatne sadržaje koji će upotpuniti ponudu, ova poslovna zgrada je jedna od retkih koja je i pet friendly u centralnoj poslovnoj zoni.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove moderne poslovne zgrade je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

Izvor: CBS International

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.