DRUGA FAZA GRADNJE STOP SHOP RITEJL PARKA U SUBOTICI

18. Jul 2023
Photo: CPI Property Group

Češka kompanija CPI Property Group najavila je izgradnju druge faze STOP SHOP-a u Subotici, koji će nakon proširenja biti jedan od najvećih i najuspešnijih ritejl parkova u Srbiji. Sa dodatnih 5.500 kvadrata komercijalnog prostora, ukupna prodajna površina ovog savremenog maloprodajnog formata dostići će 15.500 m2.

Izgradnja druge faze STOP SHOP-a u Subotici planirana je za sledeću godinu, a otvaranje se očekuje u poslednjem kvartalu 2024. godine. Proširenje kapaciteta dodatno će unaprediti miks zakupaca ponudom novih internacionalnih i domaćih brendova, koji će Subotičanima omogućiti da na jednom mestu zadovolje najšire potrebe, uz najbolje iskustvo kupovine i raznovrsne zabavne sadržaje za sve generacije.

Foto: CPI Porperty Group

„Ovo je četvrti STOP SHOP u Srbiji koji proširujemo, što govori o velikom interesovanju kupaca, ali i zakupaca, za naše ritejl parkove, koji nude jedinstveno iskustvo kupovine i provođenja slobodnog vremena. Nastavićemo da osluškujemo njihove potrebe kako bismo dodatno unapredili usluge i ambijent. Kao i do sada, težićemo da potrošačima pružimo još više inovativnih sadržaja u celokupnom iskustvu kupovine, s posebnim fokusom na zelene tehnologije i održivost,“ istakla je Maja Marić, menadžerka operacija i liderka beogradske kancelarije u okviru kompanije CPI Property Group, koja je u poslednjem kvartalu 2022. godine preuzela deonice IMMOFINANZ-a, a samim tim i brend STOP SHOP.

Kupcima su STOP SHOP ritejl parkovi privlačni iz više razloga. Dotupni su u 14 gradova širom Srbije, na lokacijama sa dobrim saobraćajnim vezama, tako da su lako dostupni i stanovnicima okolnih mesta. Pored širokog spektra proizvoda i usluga sa povoljnim odnosom cene i kvaliteta na jednom mestu, ovaj maloprodajni format podrazumeva i prostrani parking, prostor za šetnju pod otvorenim nebom u zelenom okruženju i mnoštvo zabavnih sadržaja za celu porodicu.

Od otvaranja prvog STOP SHOP-a u Čačku 2015. godine, ovaj brend je proširio svoj lanac ritejl parkova u našoj zemlji na ukupno 14. Paralelno je širio i kapacitete postojećih objekata (druga faza je izgrađena u Požarevcu, Vršcu i Sremskoj Mitrovici), te će nakon otvaranja druge faze radova u Sremskoj Mitrovici 24. avgusta, imati preko 126.000 m2 potpuno iznajmljenog prodajnog prostora. 

STOP SHOP PORTFOLIO

STOP SHOP je brend ritejl parkova kompanije IMMOFINANZ koja je u vlasništvu CPI Property Group i koja u Centralnoj i Istočnoj Evropi broji preko 130 STOP SHOP lokacija u deset evropskih zemalja. Radi se o lokalnim maloprodajnim objektima koji pokrivaju područja od 30.000 do 150.000 stanovnika i koji nude širok spektar proizvoda uz povoljan odnos cene i usluge.

Izvor: CPI Porpety Group

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.