AIRPORT GARDEN: ZADOVOLJSTVO DOBROG STANOVANJA

02. Dec 2022
Photo: airport-garden.rs

Na ekskluzivnoj lokaciji na Novom Beogradu, na optimalnoj udaljenosti od svih važnih gradskih tačaka i saobraćajnica, u izgradnji je rezidencijalni kompleks  Airport Garden. Arhitektonski impresivan, estetski atraktivan i funkcionalno superioran, ovaj stambeni kompleks vrhunskog kvaliteta prilika je za sigurnu investiciju i udoban život koji zadovoljava najviše standarde stanovanja.

Objekat će imati ventilisanu fasadu od plemenitih obloga i tamnu aluminijumsku stolariju sa premijum profilima, staklima i opremom. Za maksimalnu zvučnu izolaciju, svi pregradni zidovi zidaće se blokovima. Enterijerski materijali biće najboljeg kvaliteta i neutralne estetike.

Kompleks će imati autonomno grejanje i hlađenje 24/7 nezavisno od grejne sezone, a zidna klimatizacija, bez radijatora i klima uređaja, pružaće vrhunski bešumni komfor i ujednačeno klimatizovan prostor, kao i maksimizaciju korisne kvadrature. Različite strukture stanova i lokala u ponudi odlikovaće moderna distribucija prostora projektovanih za opremanje. U eksterijeru su planirani park za decu i uslovi za brigu o kućnim ljubimcima. Zgradom će upravljati profesionalni menadžment.

Moderan i komforan, Aiport Garden se vodi vanvremenskim sofisticiranim formatima savremenog dizajna, uz korišćenje opreme, detalja i materijala koji prostore za svakodnevni boravak čine udobnim, toplim, životnim i funkcionalnim – od stanova, preko svih zajedničkih prostorija, ulaznih holova sa pultom, hodnika, do okruženja samog kompleksa.

Tekst i fotografije: Airport Garden

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.