SKYFALL ROOFTOP POOL & LOUNGE: LETNJA OAZA HEDONIZMA NA KROVU NOVOBEOGRADSKE VIŠESPRATNICE

05. Jul 2023
Photo: Skyfall Rooftop Pool & Lounge

Smešten na samom vrhu višespratnice u centru Novog Beograda, Skyfall Rooftop Pool & Lounge, sa dva bazena na otvorenom i lounge barom, jedinstven je koncept za relaksaciju i dobar provod u gradu u vrelim letnjim danima, ali i idealno mesto za organizovanje poslovnih događaja, druženja i koktela.

Foto: Skyfall Rooftop Pool & Lounge

Ova skrivena letnja oaza na vrhu solitera, sa kojeg se pruža pogled na ceo Beograd, savršen je izbor da pobegnete od vrućine posle posla, rashladite se u jednom od dva bazena ili uživate u sunčanju.

Foto: Skyfall Rooftop Pool & Lounge

Ako, pak, poželite da kancelariju privremeno izmestite na neko prijatnije mesto, SKYFALL će vam pružiti jedinstvenu priliku da završite poslovne obaveze na svom laptopu u jednom drugačijem, opuštenom ambijentu, pored umirujućeg zvuka vode, uživajući u laganim zalogajima i osvežavajućim napicima.

Foto: Skyfall Rooftop Pool & Lounge

Koji god da vam je motiv da pobegnete od svakodnevice i opustite se pored bazena, uz veliki izbor pića i odličnu restoransku hranu, SKYFALL će vam pružiti neponovljiv doživljaj i čist hedonistički užitak, koji nećete želete da prekinete ni kad padne noć. Jer, kad sunce zađe, SKYFALL se transformiše se u epicentar dobrog provoda, kada možete da se prepustite zvucima elektronske muzike sa DJ pulta i uživate sa društvom uz omiljene koktele u predivnom ambijentu, posmatrajući čarobna svetla grada, čija se panorama pruža oko vas kao na dlanu.

Tekst: Jovana Nikolić

Foto: Skyfall Rooftop Pool & Lounge

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.