NOVA GODINA U BEOGRADU NA VODI: I PROVOD I UŠTEDA ENERGIJE

27. Dec 2022
Photo: Stella Production

Praznična atmosfera, pozitivna energija i euforično raspoloženje osećaju se na svakom koraku, inostrani gosti polako pristižu i sve je u znaku iščekivanja najluđe noći, koju će obeležiti spektakularan vatromet sa Kule Beograd, najviše zgrade u Srbiji i regionu, i koncert popularnih domaćih izvođača na platou pored Starog savskog mosta. U Savskom parku u toku je jedno od najlepših prazničnih dešavanja u gradu – festival Zimska bajka sa obiljem programa, dobre hrane, još bolje muzike i magije za sve uzraste i ukuse. Pored toga, Galerija, najveći šoping centar u regionu, otvorio je vrata Novogodišnjeg sela, praznične čarolije namenjene najmlađim posetiocima.

Foto; Sever Zolak

I tokom praznika, Belgrade Waterfront, kao društveno odgovorna i ekološki osvešćena kompanija, vodi računa o uštedama energije i primenjuje inovativne metode u svim aspektima poslovanja.

Foto: Sever Zolak

U Savskom parku, za potrebe Zimske bajke, postavljeno je ekološko osvetljenje. Premium ECO LED tehnologija koja se koristi za stvaranje svetlosne čarolije ostvaruje najmanju potrošnju energije na svetu, pa tako pet kilometara lampica koje krase ovu postavku ukupno troši svega 2,5KwH, što je potrošnja jednaka jednoj grejalici! Ovakva tehnologija ostvaruje uštede struje veće od 75% u odnosu na standardnu rasvetu. Stogo vodeći računa o potrošnji električne energije, rasveta se u Savskom parku uključuje u 16, a gasi u 23 časa.

Foto: Sever Zolak

Oslanjanjem na najinovativnija tehnološka rešenja i preduzimanjem konkretnih mera u cilju optimalne potrošnje energije, kompanija Belgrade Waterfront posetiocima i gostima iz inostranstva pruža nezaboravan praznični provod i omogućava im da uživaju u magiji praznika i ove zime. Zato, zakoračite u našu Zimsku bajku i uživajte u prelepom ambijentu Beograda na vodi, koji donosi najlepše boje, ukuse i mirise praznika.

 

Tekst i fotografije: Belgrade Waterfront

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.