IDEJE ZA USKRŠNJU POSTAVKU STOLA

17. Apr 2022
Photo: sunmoon-stars.com

Za najradosniji hrišćanski praznik kojim se proslavlja Isusov povratak u život – vaskrsenje, najvažnije je da unesemo dobro raspoloženje u okruženje svog doma kako bi celokupan ugođaj bio potpun. Razigrajmo maštu i prigodna praznična obeležja naglasimo tradicionalnim, ali i inovativnim uskršnjim dekoracijama, kojima ćemo osvežiti svoju kuću i sto, za svečani porodični obed.

VILLEROY&BOCH - MARIEFLEUR

Uskrs, kao prolećni praznik, donosi vedre boje tek propupelog cveća, i različite nijanse zelene, plave i žute, kao asocijacije na travu, nebo i sunce. Nove uskršnje kolekcije kojima oplemenjujemo enterijer možete pronaći u prodavnici Sun, Moon & Stars (www.sunmoon-stars.com ) u Beogradu.

VILLEROY&BOCH - AVARUA

Dekorisanje stola za Uskrs je najveselije i najšarenije, pa toga dana zaboravimo na stroga pravila postavljanja. Kombinujte razne oblike, veličine i boje tanjira kojima se postiže snažan efekat, svečan, otmen i drugačiji. Ukoliko nemate šarene tanjire i čaše, živost proleća možete naglasiti kontrastom između boje stolnjaka i salveta.

VILLEROY&BOCH - ROYAL

Poigrajte se uskršnjim ukrasima i ornamentima u oblicima cveća, zeka, pilića, jaja, koje možete postaviti na stolove i police ili okačiti po kući. Ofarbana jaja iznesite u prigodnoj jednobojnoj ili šarenoj posudi sa namenskim ulegnućima, koju nakon Uskrsa možete koristiti za apetisane ili slatkiše.

VILLEROY&BOCH

Elegantnu vazu sa svežim cvećem postavićemo na centralno mesto, kao i svećnjake sa svećama jarkih boja, u tonovima koji preovladavaju na našem stolu. Nakon obeda, torte, kolače i druge slatkiše, uz kafu ili čaj, poslužite na dekorativnim etažerama.

Mislite i o prigodnim poklonima za svoje najdraže. Predlažemo vam porcelanske kutijice u koje možete staviti slatkiše ili neka druga iznenađenja, kao i šolje sa raznobojnim, veselim motivima.

VILLEROY&BOCH

U dekoraciji uskršnjog stola najvažnija je mašta, a jedino pravilo je, što šarenije to bolje. Uz malo truda i mašte, a sa mnoštvom motiva iz prirode, bojama proleća i simbolima Uskrsa, dodaćete svom domu onaj ugođaj i toplinu koji će ga učiniti idealnim mestom za okupljanje porodice tokom svečanih dana koji nam dolaze.

VILLEROY&BOCH - SPRING

Ručak može da počne...

Tekst: Ana Kralj

Foto: www.sunmoon-stars.com 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.