FUTURISTIČKA KANCELARIJSKA STOLICA KOJU MOŽETE VOZITI MAKSIMALNOM BRZINOM OD 20 KM/H

24. Nov 2022
Photo: carscoops.com

Većina visokotehnoloških kancelarijskih stolica su ili jednostavno vodootporne ili otporne na mrlje, ili su dizajnirane po višim standardima u smislu ergonomije, ali  Volkswagen-ov nedavni pogled na kancelarijsku stolicu visoke tehnologije pokazuje nešto sasvim drugačije.

Nemački proizvođač automobila dizajnirao je i napravio kancelarijsku stolicu sa ugrađenim motorom i kontrolama, omogućavajući korisniku da je vozi respektabilnom maksimalnom brzinom od 20 km/h. I to je samo jedna od ludih karakteristika ugrađenih u ovaj jedinstveni komad kancelarijskog nameštaja.

Glavni cilj ovog jedinstvenog projekta bio je da što više karakteristika koje se nalaze u pravom Volksvagen automobilu implementira u kancelarijsku stolicu, a tim je uradio zaista izvanredan posao. Ne samo da su uspeli da stave stvarne kontrole motora i vožnje, već i sigurnosni pojas, trubu, ugrađene zvučnike, pa čak i male felge za točkove stolice.

Futuristička kancelarijska stolica takođe dolazi sa senzorima za sprečavanje sudara od 360 stepeni, rezervnom kamerom, ekranom osetljivim na dodir, farovima ugrađenim u naslone za ruke, LED svetlima za zabavu, USB punjenjem, malim džepom za čuvanje dokumenata i VW logom ušivenim u naslon za glavu.

Ali, pre nego što posegnete za svojom kreditnom karticom, trebalo bi da znate da je Volkswagen bio prilično jasan da je ovo bio jednokratni marketinški projekat dizajniran da istakne sve karakteristike koje vozači ponekad uzimaju zdravo za gotovo.

Međutim, nemačka kompanija je rekla da će njena visokotehnološka kancelarijska stolica „biti dostupna za probne vožnje na različitim lokacijama“ u bliskoj budućnosti.

 

Izvor: bilten.rs

Foto: carscoops.com

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.