APLIKACIJA GOOUT: NOĆNI ŽIVOT BEOGRADA NA JEDAN KLIK

08. Oct 2022
Photo: goout.rs

Svi znamo da Beograd nudi fantastična mesta za izlazak, ali možda još ne znate da odnedavno postoji aplikacija GoOut: Events in Belgrade koja na jednom mestu nudi sva dešavanja u gradu. Vaše je samo da izaberete željenu zabavu i rezervišete mesto. Evo i kako.

ŠTA JE GOOUT: EVENTS IN BELGRADE?

GoOut je aplikacija pomoću koje možete da se informišete o svim aktuelnim kulturnim i zabavnim događajima u Beogradu, kojih je trenutno više od 500 nedeljno na samo jedan klik! Bilo da ste iz Beograda ili ste prvi put u njemu, GoOut aplikacija je najbrži i najlakši način da izaberete kuda ćete sa društvom u provod i saznate šta vas tamo čeka.

KOJU VRSTU PROVODA MOGU DA NAĐEM NA APLIKACIJI?

1. Noćni život u Beogradu (splavovi, klubovi, barovi, kafane, restorani…)

2. Koncerti, festivali, bazari i vašari

3. Bioskop, letnji bioskop, predstave na otvorenom, pozorišta

4. Pab kvizovi, društvene igre, praćenje sportskih utakmica, turniri

5. Plesne manifestacije, književne večeri, umetničke radionice

6. Stand-up komedije, meetup events

KAKO RADI APLIKACIJA?

Pomoću GoOut aplikacije možete lako pretražiti sve događaje na više načina.

Po kategoriji lokala u kom se održava događaj:

1. Splav

2. Bar

3. Kafana

4. Restoran

5. Other (za sve što ne ulazi u prve 4 kategorije)

Po datumu:

1. Starting soon (počinje u naredna 2h)

2. Today (događaji za taj dan)

3. Friday (događaji za predstojeći petak)

4. Saturday (događaji za predstojeću subotu)

5. Choose a day (izaberete bilo koji dan u budućnosti)

Opcija MyEvents:


1. For you (događaji koji sadrže bar jedan tag koji ste zapratili)
2. Interested in (brzi filter do svih dogđaja koje ste zapratili)

Svaki od filtera je moguće kombinovati, kao i upotrebiti nad mapom prikazanih događaja.

Opcija Search:

Pomoću opcije Search (ikonica lupe), po tačnom imenu ili tagu možete da pronađete željeni događaj.

Mapa Beograda

Na mapi Beograda svi događaji prikazani su kao pinovi. Ako kliknete na pin, otvoriće vam se mala kartica sa osnovnim sadržajem događaja. Klik na karticu vam otvara događaj sa punim prikazom svih informacija. Detaljan prikaz događaja vam nudi sve potrebne informacije o konceptu događaja i šta tamo možete da očekujete. Za one koji nisu raspoloženi da čitaju, tu su tagovi koji ističu ono najbitnije. Tagovi mogu biti ime lokala u kom se održava događaj, učesnici na događaju, vrsta muzike, koncept događaja (open air, pool party, festival…), napomena o specijalnim pogodnostima (Promotion, Giveaway, Free Entry…).

ČEMU SLUŽE TAGOVI?

Pored toga što vam brzo pružaju osnovne informacije o konceptu događaja, svaki od taga možete i zapratiti. To znači da će vam se naslovna strana događaja sortirati tako da će vam prvo pokazivati događaje koji sadrže tag koji vi pratite. Ukoliko događaj sadrži više tagova koje pratite, pojaviće vam se ispred ostalih. Na ovaj način - praćenjem željenjih tagova, činite da vam lista događaja bude sortirana po vašoj meri.

Pomoću opcije Search za tagove, možete pronaći željeni tag. Klikom na njega otvaraju vam se svi događaji koji sadrže taj tag u sebi. U svakom momentu možete videti sve tagove koje ste zapratili (Followed).

KAKO DA ZNAM UNAPRED ZA NEKI DOGAĐAJ?

Još jedna neodoljiva stvar kod tagova je ta što ćete, ukoliko ih pratite, dobijati notifikacije kad je oglašen novi događaj sa tim tagom! Na ovaj način nikada više ne morate da brinete da ćete propustiti svoj omiljeni provod, GoOut aplikacija je tu da o tome razmišlja za vas. Ako ne želite da vas notifikacije uznemiravaju, možete ih isključiti. Ipak, u tom slučaju nećete biti obavešteni o otkazivanju ili promeni datuma događaja, o specijalnim ponudama koje su aktuelne u aplikaciji, kao i poklonima koji se dele.

KOJE SU DODATNE PREDNOSTI APLIKACIJE?

Kada pomoću već ponuđenih pretraga dođete do željenog događaja, GoOut aplikacija će vam pružiti sve potrebne informacije: kada počinje događaj, na kojoj je adresi, prikaz na mapi Beograda, broj telefona na koji možete da rezervišete mesto, kao i opciju da zapratite događaj i budete obavešteni o tome da uskoro počinje, ili da se eventualno otkazuje.

ZAŠTO JE KORISNO DA PRATIM APLIKACIJU NA INSTAGRAMU?

Na Instagram nalogu  @go.out.in.belgrade možete videti video-snimke i prenos uživo sa žurki i drugih dešavanja, kao mali podsetnik šta je na programu tog dana. Na Instagramu ćete saznati i kad se dele besplatne karte i pokloni, a to je i pravo mesto da budete u direktnoj komunkaciji sa ostalim korisnicima aplikacije, organizatorima i učesnicima događaja.

GDE MOGU DA SKINEM APLIKACIJU?

GoOut aplikaciju možete instalirati preko linka ovde koji vas direktno vodi na Google Play i App Store. Aplikacija je dostupna za Android i iPhone uređaje, potpuno je besplatna, ne traži od vas ni da se ulogujete. 

Tekst: Ana Kralj

Foto: goout.rs

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.