THE BABE BOUTIQUE HOTEL: UŠUŠKANI DRAGULJ BEOGRADA

03. May 2022
Photo: The Babe Boutique Hotel

Beograđani već znaju gde treba uveče da izađu ako žele da budu u dobrom društvu i dožive provod koji će se prepričavati. Baš kao što i gosti iz inostranstva, koji dolaze u Beograd poslovno ili da se odmore, znaju gde da odsednu ako im je važno da imaju vrhunsku uslugu u modernom i otmenom ambijentu, a da se osećaju kao kod kuće. I jedni i drugi srešće se na istoj adresi – u butik-hotelu Bejb na Senjaku, ušuškanom među ostalim vilama u mirnom i otmenom kraju, izolovanom od užurbanog gradskog života.

NEVENA JELIČIĆ, VLASNICA HOTELA

Spolja se hotel ne razlikuje od susednih vila. I sam je do pre godinu dana bio porodična kuća, u kojoj je njena vlasnica, advokatica Nevena Jeličić, živela sa svojom decom. Kad je shvatila da su mesečne obaveze i krediti za kuću suviše veliki, i da rentiranje kuće ne bi pokrilo troškove, sinula joj je ideja da vilu pretvori u mali hotel. S obzirom na to da je kuća već imala šest soba, shvatila je da nema šta izgubi.

„Pokušala sam da rešim problem u svoju korist, a onda se to poklopilo i sa mojim ličnim afinitetima jer volim da se bavim uređenjem enterijera. Bila sam inspirisana dizajnerskim rešenjima koje sam videla u hotelima širom sveta, a onda sam uz pomoć prijatelja, za samo sedam dana, potpuno preuredila kuću i pretvorila je u mali hotel istinski unikatnog ambijenta koji je pravi mix&match stilova. Možda se arhitekte ne bi složile sa mojim dizajnerskim pristupom, jer sam spojila nespojivo, ali meni se sviđa. Što je najvažnije, i gostima se sviđa“, kaže Nevena Jeličić.

Moderno dizajniran enterijer odiše intimnom i toplom atmosferom. Apartmani su prostrani, upotpunjeni  stilskim nameštajem, antikvitetima i dodirima mističnog Balija.

Jedinstveni ambijent zrači mirom koji gostima pruža isitinski intimni luksuz. Od pratećih sadržaja gostima su na raspolaganju teretana i salon lepote, kao i bar sa vrhunskim aperitivima i vinima, koji pruža maksimalno uživanje u potpunoj privatnosti.

The Babe Bar već je postao omiljeno mesto Beograđana za poslovne sastanke, druženje posle posla, koktele s prijateljima ili šampanjac za dvoje.

Najlepše priče u Bejb hotelu, koje se posle danima prepričavaju, dešavaju se noću, kada se vikendom organizuju muzičke i tematske večeri, u kojima se uživa uz vrhunske gastronomske specijalitete i odabrano društvo.

Sa novootvorenom terasom, koja će pružiti poseban doživljaj s pogledom na zvezdano nebo iznad Beograda, verujemo da će najbolje priče butik-hotela Bejb tek biti ispričane ovog leta...

Tekst: Petra Vasiljević

Foto: The Babe Boutique Hotel

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.