MAGAZIN WANDERLUST NOMINOVAO CRNU GORU ZA NAJPOŽELJNIJU EVROPSKU DESTINACIJU

23. Aug 2022
Photo: Pixabay

Crna Gora nominovana je za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 21. godišnje dodele nagrada prestižnog britanskog magazina „Wanderlust Reader Travel Awards 2022“.

„Wanderlust“ je najstariji britanski magazin posvećen putovanjima i jedan od vodećih u poslednjih 29 godina, sa posebnim fokusom na održivi turizam. Misija magazina je da objavom autentičnih putopisa, zadivljujućih fotografija i stručnih saveta, inspiriše putnike širom sveta da otkriju nove destinacije. Sa preko 10 miliona pregleda stranice godišnje i preko 100.000 čitalaca po izdanju, ovaj magazin jedan je od najuticajnijih kada je u pitanju odluka britanaca o izboru sledeće destinacije za putovanje, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije, a prenosi ekapija.com.

Crna Gora je već dobro poznata destinacija za čitaoce magazina Wanderlust i nalazi se na vrhu liste zamalja koje treba posetiti, što je čini jednom od favorita za ovu nagradu. Čitaoci su imali priliku da se kroz afirmativne članke upoznaju sa atraktivnom ponudom i nesvakidašnjim prirodnim lepotama. „Prošetajte Kotorom, upijajte zrake sunca na budvanskim plažama i uživajte u prirodi Nacionalnog parka Durmitor“ jedna je od preporuka ovog magazina.

U saradnji sa vodećom svetskom turističkom berzom „World Travel Market“, nagrade će biti uručene na prestižnoj ceremoniji dodele nagrada koja će se održati u „Londonskoj kuli (Tower of London)“, 8. novembra, a očekuje se prisustvo preko 300 lidera u oblasti turizma.

Glasajte za Crnu Goru ovde.

 

Izvor: ekapija.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.