HOTEL GRAND KOPAONIK: UMETNOST UŽIVANJA SA PET ZVEZDICA

07. May 2022
Photo: grandkopaonik.com

Već četiri decenije Hotel Grand Kopaonik (www.grandkopaonik.com) istrajan je u tome da svoje goste nikada ne dočeka u istom izdanju, niti ih isprati sa istim uspomenama. Ovde je sve podređeno dobrom osećaju i svakodnevnom uživanju.

 

SPOLJAŠNJI BAZEN

Grand je mesto okupljanja iskusnih pojedinaca koji žive dosledno idealima koji definišu moderan luksuz, i kao takav, ponosni je nosilac epiteta jednog od najprepoznatljivijih simbola Kopaonika. Kontinuirano negujući tradiciju vrsnog hotelijera, Grand Kopaonik već četiri decenije predstavlja sinonim za ekskluzivnost i neprikosnoveni kvalitet.

RECEPCIJA

Vešto kombinujući tradiciju lokalnog gostoprimstva sa savremenim trendovima turizma i ugostiteljstva, sa odvažnošću nudi nove, atraktivne staze od kojih nastaju najlepše lične ekspedicije.

HOTEL IMA 189 SOBA I APARTMANA

Sa 189 soba i apartmana, Hotel Grand Kopaonik pruža vrhunski komfor i nebrojeno mnogo prilika za odmor, uživanje i opuštanje tokom cele godine.

SPA&WELLNESS OAZA

Inspirisan prirodom Kopaonika i njegovim bogatim esencijama koje se kriju u raznovrsnom biljnom svetu, Spa&Wellness centar odiše relaksacijom, lepotom, mirom i potpunoj posvećenosti nezi tela i duha. Signature spa rituale potpisuju neki od najprestižnijih spa brendova, poput švajcarskog Niance, dok se za autentične luksuzne tretmane koriste lokalne prirodne sirovine i originalni proizvodi iz jedinstvene Aroma Spa laboratorije po kojoj se Ether Spa&Wellness posebno izdavaja.

ZATVORENI BAZEN

Luksuzno opremljen prostor Spa&Wellness centra osvaja i opušta posetioce na prvi pogled. Fascinantni zatvoreni i otvoreni bazen sa pogledom na planinske vrhove upotpunjeni su isnpirativnom termalnom zonom. Na raspolaganju su četiri različite saune, od kojih se ističe bio-sauna sa borovim iglicama i sušenim cvećem koje je brano na obroncima Kopaonika. Tu ja i finska sauna, kao i infra-red sauna sa slanim zidom i nižom temperaturom, pa je mogu koristiti i deca koja imaju probleme sa disajnim putevima. Četvrta je lava sauna koja je namenjena parovima.

 

Poseban deo namenjen luksuznim tretmanima čini šest masažnih soba, nazvanih po autohtonim biljkama koje rastu na Kopaoniku, poput divizme, hajdučke trave i belog pelina.

Tretmani u Ether spa centru ispirisani su jedinstvenom planinskom lokacijom. Kolekcija Esencija pruža luksuzan i pažljivo odabran niz tretmana koji će vas opustiti i uravnotežiti vaš um, telo i duh. Masaže, tretmani lica i tela, rasul ritual sa pilingom i mineralizoavnim blatom, potpuno će vas revitalizovati.

AROMATIČNA LABORATORIJA

Kako bi ugođaj gostima učinili neponovljivim, na licu mesta, u jedinstvenoj spa laboratoriji, terapeuti Ether spa centra ručno izrađuju luksuzne proizvode od pažljivo odabranih sirovina prirodnog porekla, uparujući raznovrsne note esencijalnih ulja i sušenog bilja i cveća sa Kopaonika.

SPA&WELLNESS CENTAR

Aromatična laboratorija koja se nalazi u sklopu spa centra jedina je te vrste u čitavom regionu i predstavlja pravi ekskluzivitet ove spa oaze, gde i sami posetioci imaju priliku i da nauče osnove aromaterapije, naprave sopstvenu mešavine ulja i pilinge koje mogu koristititi tokom tretmana ili poneti sa sobom. Umetnost opuštanja, biti prisutan telom i duhom u trenutku, istinski se prepustiti odmoru, ono je o čemu se ovde jedino brine.

RESTORANI NEODOLJIVIH UKUSA

Kada se tonovi života usaglase sa izvrsnim jelima sačinjenim od najfinijih sastojaka, nastaje ugođaj koji zadovoljava sva čula. Pažljivo odabrana selekcija kulinarskih specijaliteta učiniće da svaki zalogaj ima ukus savršenstva.

GRAND SALON

Potpuno novi koncepti restorana i barova, uz svakodnevna iznenađenja, učiniće odmor posebnim iskustvom. Otmen i odmeren, a podjednako šarmantan da svakome izmami osmeh i ulepša dan, Grand Salon predstavlja nasleđe stila, grandioznosti i istrajnosti, dok je restoran Bacco mesto dostojno poznavalaca i uživalaca u vrhunskim gastronomskim specijalitetima, luksuznog i nenametljivog karaktera.

GRAND SALON

Omiljeni kutak za ljubitelje vina je privatni podrum sa vrhunskom selekcijom i sa tehnologijom sazrevanja koja određenim etiketama daje dodatnu vrednost nakon izvesnog vremena i predstavlja neizostavan deo nezaboravnog fine dining iskustva.

GASTRO BAR GARDEN

Kao iznenađenje sezone ostavljen je stari dobri gastro bar Garden, koji je pored novog lica i vrhunske ponude domaćih specijaliteta upakovanih u novu formu, dobio i nenadmašan večernji program koji na Kopaonik donosi potpuno novo iskustvo.Ne propustite najekskluzivniji pogled na vrhove Kopaonika iz jedinstvenog Grand Terrace bara, koji će upotpuniti po koji gutljaj vrhunskog šampanjca.

ESENCIJA DOBROG ŽIVOTA

Harmoničan i ušuškan ambijent hotela Grand Kopaonik vešto stvara dinamičan dijalog sa prirodom. Enterijer odiše lepotom prirodnosti i svedenosti i mesto je gde je komfor kriterijum najvišeg prioriteta. Pažljivo odabrani detalji enterijera i celodnevni Concierge program svojim gostima na odmoru vešto pokazuje da ništa nije važnije od umeća življenja.

U potpunosti se prepustite ugođaju, osetite toplinu planinske atmosfere i dodir elegancije koja ne poznaje vreme. Istražite čari jedinstvenog planinskog iskustva prilagođenog potrebama iskusnih pojedinaca koji žive život sa stilom!

U RENOVIRANJE ULOŽENO 30 MILIONA EVRA

Kapitalnom investicijom od preko 30 miliona evra MK Grupa uspešno je završila rekonstrukciju hotela Grand Kopaonik krajem prošle godine, pred sam početak zimske sezone na Kopaoniku.

GASTRO BAR GARDEN

Potpuno novo izdanje i luksuzni sadržaji poput impresivnog Spa&Welless centra, elegantnih restorana i barova, moderna podezmna garaža, ali i novi Residence blok sa privatnim spa centrom, recepcijom, garažom i skijašnicom, obezbedili su najpoznatijem hotelu na Kopaoniku i njegovim gostima "nov eru" Grand iskustva. Ovom investicijom MK Grupa je premašila 100 miliona evra ukupnih kapitalnih ulaganja na Kopaoniku, od 2009. godine, od kada posluje na ovoj planini.

Tekst: Ana Kralj

Foto: Hotel Grand Kopaonik

 

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.