GREY HOTEL: NOVA DEFINICIJA ČISTOG UŽITKA

16. Feb 2023
Photo: Grey Hotel

Smešten u podnožju staze Karaman greben, Grey Hotel nalazi se u samom epicentru dešavanja, na samo nekoliko koraka od svih ključnih punktova na Kopaoniku. Izdvaja se prefinjenim dizajnom, personalizovanom uslugom, vrhunskim smeštajem i bogatom ponudom pratećih sadržaja. Od prvog trenutka provedenog u Grey Hotelu ući ćete u svet istinskog gostoprimstva, harmonije i posebnog vremena namenjenog samo vama. Zimi je Grey Hotel neprikosnoveno mesto za pasionirane ljubitelje sportova na snegu, a u proleće, leto i jesen, idealna polazna tačka za hajking do Pančićevog vrha i ostalih uzbudljivih staza koje presecaju Kopaonik.

Foto: Grey Hotel

NEW GREY SPA

Odvojite vreme samo za sebe. Dozvolite iskonskoj energiji Kopaonika da obuzme vaša čula i omogući vam da se opustite i uravnotežite vaše telo, um i duh. Snažno inspirisan prirodom, luksuzno opremljen prostor NEW GREY SPA centra predstavlja savršeno utočište i idealno skrovište namenjeno vrhunskoj relaksaciji, lepoti, harmoniji i posvećenosti sebi. Naši tretmani, inspirisani autentičnom planinskom lokacijom, odabrani su sa posebnom pažnjom kako bi se prilagodili vašim individualnim željama. Spa objekti i usluge obuhvataju: salon dobrodošlice (relax lounge), aromaterapijsku sobu, Beauty&Nail salon, sobe za tretmane, Healty and Juice Bar, Vitality prostor sa saunom, terapijom za stopala i kišnim tušem, parnu sobu, finsku saunu, zatvoreni bazen i fitnes centar.

Foto: Grey Hotel

BAZEN

Sklonite se od svakodnevne rutine i opustite se u NEW GREY bazenima dok kroz panoramske prozore vaš pogled upija zadivljujuću lepotu Kopaonika. Uživajte u miru i prirodi snolikog planinskog ambijenta. Bazeni su odlična zabava za celu porodicu i fantastičan način da se bezbrižno odmorite i relaksirate umorne mišiće.

Foto: Grey Hotel

FITNES CENTAR

Za slučaj da se ne osećate kao da ste imali dovoljno napornih aktivnosti na Kopaoniku, NEW GREY poseduje potpuno opremljen fitnes centar. Na raspolaganju vam je kompletan spektar fitnes opreme najnovije generacije, uključujući trake za trčanje, kros trenažere, bicikle za vežbanje, fitnes trenažere i oprema za treninge snage.

Foto: Grey Hotel

SKIJAŠNICA

NEW GREY skijašnica je koncipirana i projektovana da ponudi najbolji pristup stazi i omogući maksimalan komfor za svakog gosta. Vaša skijaška oprema biće profesionalno uskladištena u depou i pripremljena za vas svakog jutra, a skijaški tehničar vam je uvek na raspolaganju. Skijašnica objedinjuje usluge ski servisa i rentala najsavremenije opreme za skijanje, snowboard i druge zimske sportove vrhunskih svetskih proizvođača.

IGRAONICA

Da bi odmor bio nezaboravan doživljaj i za odrasle i za decu, Grey Hotel nudi sveobuhvatnu brigu o deci i brojne aktivnosti za najmlađe. Svim gostima na raspolaganju je savremena, napredna, komforna i bezbedna igraonica sa raznovrsnim sadržajima prilagođenim različitim uzrastima dece.

GARAŽA

U sklopu kompleksa postoji dovoljan broj garažnih parking mesta povezanih toplom vezom sa apartmanima, tako da svaki gost može bezbrižno da uživa u odmoru.

 

KONTAKT

Grey Hotel, Kopaonik bb

www.greyhotel.rs

info@greyhotel.rs

+381 36 210021 | +381 60 80 90 900

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.