NOVA KOLEKCIJA LA ROSE DIOR NAKITA

14. Jan 2022
Photo: dior.com

Kampanja za novu kolekcija La Rose Dior nakita, koja u etapama traje od novembra, konačno je ušla u završnu fazu i pokazala nam svu lepotu nakita inspirisanog ružama, ali i australijske glumice Elizabet Debicki, zaštitnog lica ove kampanje i novog brend ambasadora Dior nakita. Elizabet Debicki, koja igra princezu Dajanu u seriji „Kruna“, tako se pridružila Kari Delavinj, engleskoj manekenki, koja je postala zaštitno lice Dior nakita 2019.

ELIZABET DEBICKI/FOTO: DAVID SIMS ZA DIOR

Ruža, jedan od omiljenih cvetova Kristijana Diora, ikoničnan je motiv kuće Dior, koji je inspirisao mnogobrojne modne i kolekcije nakita ovog prestižnog francuskog brenda.

Kampanju sa kolekcijom La Rose Dior, koju nosi Elizabet Debicki, snimio je fotograf Dejvid Sims, a fotografije su objavljivane u etapama, od novembra do polovine januara, u nekoliko poznatih magazina širom sveta.

KOLEKCIJU JE KREIRALA VIKTORIJA DE KASTELAN

I ovu Dior kolekciju dizajnirala je Viktorija de Kastelan, inspirisana ružičnjakom u parku Bagatel u Parizu. Kolekcija obuhvata prstenje, minđuše, ogrlice i narukvice, a napravljena je, između ostalog, od belog i roze zlata i dijamanata.

NAKIT JE INSPIRISAN OMILJENIM CVETOM KRISTIJANA DIORA

Tekst: Ana Kralj

Foto: dior.com

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.