KOKTEL FESTIVAL U BEOGRADU

07. Apr 2022
Photo: bizlife.rs

Beograd, grad jedinstvene energije, dobrog provoda i odličnih barova, dobija svoj prvi bar show festival koji će se održati za vikend 16. i 17. aprila 2022. godine, u okviru Beogradske destilerije i „Barrel House“ restorana, u ulici Žorža Klemansoa 19, na Dorćolu.

Festival koktela posvećen barskim profesionalcima i svim hedonistima objedinjuje stručnu prezentaciju i degustaciju proizvoda, predavanja i radionice, ponudu koktel barova, kao i provod uz odličnu muziku. U subotu za vas pušta DJ Iron, dok je nedelja rezervisana za živu svirku Gypsy Jazz Trio.

Koktele pripremaju neki od najboljih barova u Beogradu i šire – Lenja buba, Riddle Bar, Kultura Bar, Beogradski bistro, Buena Vista, Barblija, Beogradski Koktel Klub i Bar Barić.

Festival koktela znači da će posetioci moći da uživaju u vrhunskim koktelima i jedinstvenim destilatima kao i da prisustvuju radionicama za bariste i bartendere gde će se upoznati sa najnovijim trendovima u barskom poslovanju.

Festival traje od 12 do 01h oba dana, a u cenu ulaznice je uključeno jedno piće po izboru, kao i prisustvo svim predavanjima i radionicama. Cena za posetioce iznosi 800 RSD, a ulaznice se mogu kupiti na dan festivala na ulazu u Beogradsku destileriju, prenosi bizlife.rs.

Radionice i predavanja su planirane od 12 do 16h, dok je od 16 do 01 otvorena fenomenalna barska ponuda. Barovi vas čekaju sa njihovim najboljim kraft koktelima, a na raspolaganju su i sva pića iz Beogradske destilerije – vrhunske rakije, likeri, džin i pelinkovac, kao i specijaliteti kuhinje restorana Barrel House.

 

Izvor: bizlife.rs

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.