PRIJAVITE SE ZA NAJBOLJE DIZAJNIRAN RESTORAN ILI BAR!

10. Jan 2022

Konkurs za nagradu „The Restaurant & Bar Design Awards” zvanično je počeo 3. januara i traje do 5. juna, kada će na Instagramu početi glasanje za uži izbor. Pogledajte dizajn pobednika za 2021.  

Svetsko priznanje „The Restaurant & Bar Design Awards” dodeljuje se se svake godine za najbolja dizajnerska rešenja enterijera barova i restorana širom planete. Činjenica da dodelu ovih nagrada prati više od 45.000 najistaknutijih arhitekata, ugostitelja i medija širom sveta, potvrđuje da je reč o priznanju od značaja i sa kredibiltetom. Ove godine konkurs je otvoren 3. januara i traje do 5. juna, kada će na Instagramu početi glasanje za uži izbor. Ovogodišnji pobednici biće poznati 5. septembra, a nagrade će svečano biti dodeljene u oktobru. Ako vas zanima da se prijavite na konkurs, to možete da uradite na veb-sajtu www.restaurantandbardesignawards.com

Ograničenja u smislu veličine i mesta na kome se ugostiteljski objekti nalaze, ne postoje. Pravo na učešće imaju barovi i restorani na brodovima, aerodrima, u muzejima, u kombijima koji poslužuju obične hamburger, ili priznati restorani sa Mišelinovim zvezdicama. Jedina izmena je smanjen broj kategorija u kojima će se prijavljeni takmičiti. Ovoga puta ih je pet i pokrivaju sledeće regione: Evropa, Amerika, Azija, Bliski Istok i Afrika i Australija i Pacifik.

Prošlogodišnji žiri, sastavljen od 38 uticajnih ličnosti iz oblasti dizajna, arhitekture, ugostiteljstva i životnog stila, izabrao je najbolje u više kategorija, a mi vam predstavljamo neke od njih.

MORE 7 BAR, SIJAN, KINA, DIZAJN: REPUBLICAN METROPOLIS CHINA

MUZSA, BUDIMPEŠTA. MAĐARSKA, DIZAJN: RICHMOND INTERNATIONAL

THE BUDAPEST CAFE, KARLTON, AUSTRALIJA, DIZAJN: BIASOL

EGO, KALAMATA, GRČKA, DIZAJN: ANDREAS PETROPOULOS

LIBERTE, BUKUREŠT, RUMUNIJA, DIZAJN: CORVIN CRISTIAN STUDIO

8 STREET BRICKELL, MAJAMI, SAD, DIZAJN: BIGTIME DESIGN STUDIOS

VISTA, FODŽOU, KINA, DIZAJN: KARV ONE

MUSE BY TOM AIKENS, LONDON, VELIKA BRITANIJA, DIZAJN: KORNER INTERIORS

MINAMI, TORONTO, KANADA, DIZAJN: DESIGNAGENCY

Tekst: DRAGANA MINIĆ

Foto: restaurantandbardesignawards.com

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.