PREDSTAVLJEN NOVI DISNEY WISH BROD – MESTO GDE SE MAGIJA SUSREĆE SA MOREM

28. Jul 2022
Photo: disneycruiselineblog.com

Kompanija Dizni Kruz Lajn (Disney Cruise Line) uvrstila je u svoju flotu, posle jedne decenije, svoj novi, dugoočekivani brod Disney Wish .

Redovno isplovljavanje putnika krenulo je 14. jula, a impresivno plovilo se opisuje kao „mesto gde se magija susreće sa morem“. Mediji pišu da je „aktuelni brod lep i veoma različit od ostala četiri Diznijeva broda“.

Od 1998. godine, Dizni je na svoja prva četiri broda koji prevoze putnike koristio iste motive koje viđamo u crtanim filmovima, kako bi stvorio autentično okruženje.

FOTO: NOLAWEEKEND.COM

Neki od tih detalja su „magični“ prozori u kabinama, vatromet na moru, slike „u pokretu“, zatim rotacione trpezarije koje se transformišu i četiri dečija kluba, prilagođena uzrastu.

FOTO: THEPOINTSGUY.COM

Dobivši priliku da dizajniraju potpuno nov Dizni brod u poslednjih 10 godina, iz kompanije Walt Disney Imagineering rekli su da je to bio „herkulovski zadatak“ - stvoriti potpuno novi nivo magije na prvom od novih Wish brodova, piše thepointsguy.com.

FOTO: THEPOINTSGUY.COM

Kako se navodi, uvedeno je dosta noviteta, a posebnu pažnju privlače kabine koje pružaju intimniju i luksuzniju atmosferu od prethodnih, sa „bajkovitom estetikom“, zlatnim tonovima i specijalnim svetlosnim efektima iznad dečjih kreveta na sprat.

FOTO: THEPOINTSGUY.COM

Postoje ukupno 1.254 sobe, od kojih 70% ima balkone (ili verande, kako ih Dizni naziva). Takođe, na novom Diznijevom brodu nalaze se 4 kraljevska apartmana sa tematikom „Uspavane lepotice“.

FOTO: THEPOINTSGUY.COM

Lepo je sanjariti, te slobodno pustite mašti na volju dok gledate prve slike sa broda na kom caruje Dizni magija.

 

Izvor: thepointsguy.com

Foto: disneycruiselineblog.com

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.