PRAZNIČNO UREĐENJE DOMA UZ NOVU H&M HOME KOLEKCIJU

17. Nov 2022
Photo: imaginarijum.rs

Živopisna, energična i radosna H&M Home praznična kolekcija stiže baš na vreme za prve praznične pripreme. Magični svet šara, tekstura i boja pružiće šarmantnu scenografiju jednom od najomiljenijih doba godine, kako za odrasle, tako i za decu.

Praznična paleta boja predstavlja jarko ružičastu u kombinaciji sa živopisnom crvenom, bebi roze u kombinaciji sa ljubičastim, ali i klasične kombinacije ukrasa u crvenoj, beloj, crnoj i zlatnoj.

Bilo da želite da kombinujte boje ili da se pridržavate samo monohromatskog stila, ove praznične sezone neka jedino vaša mašta ograničava vašu kreativnost prilikom dekoracije doma.

H&M Home kolekcija unosi toplinu u vašu prazničnu dnevnu sobu prugastim, baršunastim crvenim i žarko ružičastim navlakama za jastuke, ekspresivnim staklenim vazama u različitim veličinama, mekim ćilimima na svećnjacima za vikendice i šarenim ćebadima od brušene vune.

Posebnu atmosferu za vreme praznika uneće i zlatni svećnjaci sa spiralnim svećama u smelim bojama ili na tufne, piše imaginarijum.rs.

Kada dođe vreme za ukrašavanje jelke, H&M Home ukrasi dolaze u nikad većoj paleti boja, veličina i oblika.

Od blistavih sjajnih i šljokičastih kugli, prugastih kugli sa spiralnim šarama, preko teksturiranih svilenih traka u beloj i ružičastoj boji, papirnih ukrasa, pa sve do neobičnih oblika poput automobila, rakete, ljubimaca i čaše crvenog vina. Kolekciju ukrasa zaokružuju prelepe zlatne zvezde koje će vašoj jelki dati savršenu završnicu.

H&M Home nije zaboravio na dekoraciju praznične trpeze, pa u sklopu svoje kolekcije nude  ukrasne staklene tegle, ružičaste činije i salvete, stalke za kolače uz popodnevni čaj i poslužavnike koji daju razigran, ali luksuzan osećaj.

 

Izvor: imaginarijum.rs

Foto: imaginarijum.rs

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.