PAFFONI DIZAJN ZA STRAST I KVALITET U VAŠEM KUPATILU

02. Jun 2023
Photo: Diplon Kupatila

Prepoznatljiv italijanski dizajn, kreativnost i kvalitet, više od pola veka zaštitni su znak kompanije Paffoni, osnovane davne 1953. godine u Pognou u Italiji. Baterije i tuš sisteme ovog brenda odlikuju jednostavnost linija i akcentovani detalji, koji kupatilu daju notu svevremene lepote.

Foto: Diplon Kupatila

Prateći trendove u dizajnu enterijera, koji ove sezone diktiraju zlatnu kao ultimativni hit, Paffoni je lansirao seriju proizvoda baš u ovoj boji. Zlatna boja oduvek je bila simbol otmenosti i hedonizma, čineći da onaj ko je nosi na sebi zrači snagom, pozitivnom energijom i samouverenošću. U savremenoj konotaciji, nijanse zlata odlika su istančanog ukusa, elegancije i smisla za kompoziciju tonova. Zlato privlači pažnju i ističe svoju poziciju i zato ga treba pažljivo izbalansirati sa ambijentom – da bude ponositi ukras, a da ne preuzme glavnu ulogu u prostoriji. Upravo je to efekat koji se postiže baterijama i tuševima u boji zlata iz nove Paffoni kolekcije: nenametljivo se uklapa u prostor i čini ambijent kompaktnim dok, istovremeno, stavlja fokus na izuzetno prefinjen i moćan detalj.

Foto: Diplon Kupatila

Iz asortimana brenda Paffoni, čije proizvode možete naću u salonu Diplon Kupatila, izdvajamo dve luskuzne serije u boji zlata.

LIGHT SERIJA

Isijava harmoniju proporcija i ponosi se svojim jednostavnim linijama, elegancijom i sofisticiranim dizajnom. Manje je nekad više, glasi stara izreka, a u ovom slučaju to je potpuna istina. Svedenost dizajna, blage konture i minimalistička kompozicija doprinose skladnosti i otmenosti svakog proizvoda iz Light serije.

Foto: Diplon Kupatila

BELINDA SERIJA

Duh prošlosti ima veličanstveni retro prizvuk. Belinda dvoručne slavine inspirisane su starinskim stilom kako bi stvorile jedinstveni balans sa najklasičnijim ambijentima. Baterije vanvremenskih oblika predstavljaju finu mešavinu tradicije i tehnologije, sposobne da se savršeno uklopi uz savremeni nameštaj, pružajući vašem kupatilu dašak elegancije.

Foto: Diplon Kupatila

U salonu Diplon Kupatila i webshop-u pronaći ćete ekskluzivne serije iz Paffoni asortimana i urediti svoje kupatilo upravo onako kako ste oduvek zamišljali.

KONATAKT

Grmeč 1 Nova 15, 11080 Zemun

011 22 50 502   063 379 116

www.diplon.net

Tekst i foto: Diplon Kupatila

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.