OTVOREN PRVI NOBU HOTEL U GRČKOJ, NA SANTORINIJU

04. Aug 2022
Photo: pursuitist.com

Nobu Hospitality, globalni lajfstajl brend koji su osnovali Nobu Matsuhisa, Robert De Niro i Meir Teper, otvorio je svoj prvi hotel i restoran u Grčkoj – Nobu Hotel and Restaurant Santorini. Smešten na zadivljujućoj severoistočnoj obali ostrva, butik hotel ima prepoznatljiv restoran Nobu, spa i fitnes centar, veliki bazen na dva nivoa i pet luksuznih apartmana, a sa ove neverovatne lokacije na vrhu litice u Imerovigliju puca panoramski pogled na Kalderu i Egejsko more.

Na samo 10 minuta vožnje do šarmantnog primorskog grada Oje i 20 minuta od Međunarodnog aerodroma Santorini (Tira), hotel je dobro pozicioniran duž čuvene pešačke staze Oia-Fira koja se proteže između Oje i Fire, kosmopolitske prestonice Santorinija.

Nobu Hospitality je sklopila dugoročni ugovor o upravljanju sa MonteRock International (MRI), grupom koja iza sebe ima preko 25 godina iskustva u različitim industrijama, kao što su ugostiteljstvo, mediji, hrana i piće, nekretnine, bankarstvo i industrijsku tehnologiju.

„Veoma smo uzbuđeni što dolazimo na Santorini i što ćemo raditi sa lokalnom zajednicom na ovom uzbudljivom projektu. Santorini je jedna od najcenjenijih destinacija na svetu zbog svoje retke lepote, a čuven je i  po svojoj prepoznatljivoj kuhinji, beloj arhitekturi sa pozadinom strmih litica i dramatičnim zalascima sunca koji obasjavaju prelepu prirodu. Radujemo se što ćemo moći da pozovemo brojne domaće i međunarodne putnike da iskuse Nobu stil života na ovoj posebnoj destinaciji“, kaže za cpp-luxury.com Trevor Horvell, izvršni direktor u Nobu Hospitality.

Alfredo Longo, generalni direktor u MonteRock International, komentariše: „Zaista smo ponosni na čvrstu saradnju koju imamo sa brendom Nobu sada već godinama unazad, i sada smo više nego oduševljeni što se zajedno širimo u ugostiteljskoj industriji. Na ovom neverovatnom mestu, kao što je ostrvo Santorini, najbolje od onoga što Nobu stil života i kuhinja mogu da ponude biće servirano u „savršenom ambijentu“, zadovoljavajući sve potrebe po najvišim standardima“.

Kao dodatak evropskom portfoliju, Nobu Hotel and Restaurant Santorini je 26. hotel u svetu i deseti na evropskom kontinentu Nobu Hospitaliti-a, a u planu su i projekti u gradovima poput Rima, San Sebastijana i Hamburga, koji su trenutno u fazi razvoja.

 

Izvor: cpp-luxury.com

Foto: booking.com

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.