OSVEŽITE DOM LETNJIM DIZAJNERSKIM TRENDOVIMA

08. Jun 2023
Photo: ©ESSENTIAL HOME

Kako je sve toplije i više vremena provodimo napolju, to je savršena prilika da osvežimo svoje domove najnovijim letnjim trendovima u dizajnu enterijera. Na raspolaganju vam je mnoštvo fascinantnih novih proizvoda koji će vam pomoći da kreirate moderan i udoban dom za ovu sezonu. Bez obzira da li želite da ulepšate svoju dnevnu, spavaću sobu ili kućnu kancelariju, trendovi za leto 2023. sigurno će vas inspirisati. Pogledajte neke od DelightFULL najnovijih proizvoda i dizajnerskih ideja za leto, koje će vam pomoći da transformišete svoj dom u šik oazu dobrodošlice.

Foto: ©ESSENTIAL HOME

UNESITE PRIRODU UNUTRA

Leto nije potpuno bez prelepih zelenih stabala i cveća. Ukrasite prostor visokim, stojećim sobnim biljkama. Sobne biljke su živa umetnička dela koja pružaju savršenu boju svakom prostoru.

Foto: ©ESSENTIAL HOME

Ako imate sreće da su vam prozori okupani sunčevom svetlošću, idealno je vreme da uzgajate biljku! U suprotnom, pokušajte da pronađete veštačku biljku koja izgleda kao da je prava.

BOJE U TRENDU

Sunčani dani i odmor na plaži inspiracija su za svetle tonove boja. Plavi, pastelni i zemljani tonovi su popularan izbor boja za stvaranje opuštajućeg raspoloženja.

Foto: ©ESSENTIAL HOME

ZEMLJANI TONOVI

Zemljani tonovi biće definitivno popularni ovog leta. Smeđa, terakota i mahovina zelena su fantastične boje koje možete koristiti kako biste stvorili prirodnu, organsku atmosferu u svom domu.

Foto: ©ESSENTIAL HOME

Ove boje izgledaju divno na zidovima, nameštaju i dodacima, a mogu se koristiti i sa drugim neutralnim bojama kao što su bela, siva i bež, čime se postiže nešto sofistciranija estetika.

PASTELNE NOTE

Mint zelena, meka žuta i bebi plava neke su od boja koje možete koristiti ako želite da osvežite prostor u morskom stilu.

Foto: ©ESSENTIAL HOME

TEKSTURE I MATERIJALI

Letnji trendovi u dizajnu enterijera ove sezone uključuju mnogo toplih metalnih boja, kao što su bakar, mesing i zlato, kao i tople tonove drveta koji svakoj prostoriji daju organsku atmosferu.

Foto: ©ESSENTIAL HOME

Nameštaj i dekor od ratana postali su popularni poslednjih godina, jer doprinose prirodnoj i boemskoj atmosferi enterijera. Ratan daje dozu opuštenosti, što ga čini odličnim za šik prostor za sedenje na otvorenom.

SMELE ŠARE

Bilo da je u pitanju cvetni ili životinjski dezen, prava šara može u potpunosti transformisati svaki prostor. Ovog leta popularni su jaki kontrasti boja. Razmotrite opciju dvobojnog geometrijskog tepiha.

Foto: ©ESSENTIAL HOME

Kada ste u nedoumici, dajte prednost krupnijem dezenu u odnosu na sitniji – izaberite jastuke sa razbacanim palmama i ananasima umesto bakinog šik printa sitnih cvetića.

Odgovarajuća upotreba šara u minimalističkim sobama može poboljšati vaš stil uz zadržavanje estetske jednostavnosti. Ako ste za to, mogli biste čak da koristite mešovite šare u sličnim paletama boja.

LIČNI PEČAT

Mnogi veruju da su ljudi umorni od potpuno bež i neutralnih enterijera. Svi volimo da svom domu damo malo više ličnog pečata. Akcenat je sa neutralne estetike prešao na živopisnu priču stanara doma. Razmislite o tome da pokažete svoju omiljenu kolekciju ili svoj omiljeni hobi.

Foto: ©ESSENTIAL HOME

O BRENDU DELIGHTFULL

Brend DelightFULL je sveža reinterpretacija dizajna osvetljenja iz sredine prošlog veka. Oživljava dizajn i inspirativnu umetnost od 40-ih do 70-ih godina 20. veka, donoseći sveže, klasične lampe sa bojama i materijalima modernog dekora.

Duh sredine prošlog veka može da se prilagodi svakom projektu po meri i donese mu trendseterski šik pečat. Kompanija DelightFULL nudi rešenja za svaku vrstu projekta.

Izvor: DelightFULL 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.