NOVI LUKSUZNI KOMADI BUGATTI NAMEŠTAJA

30. Jan 2022
Photo: bugatti.com

Nameštaj je oduvek igrao ključnu ulogu u istoriji čuvene automobilske kompanije Bugatti, o čemu svedoči i činjenica da je Karlo Bugati, otac Etora Bugatija, osnivača firme, bio dizajner enterijera, te je svoj talenat preneo i na sinove. Pogledajte nove komade nameštaja iz kolekcije Bugatti Home Collection, nastale u saradnji kompanije Bugatti i Luxury Living Group, čiji dizajn predstavlja spoj elegancije i tehnologije, a bazira se na zanatstvu i inovaciji, osnovnim postulatima kojima se ove kuće vode, navodi se na oficijelnom internet Bugatti sajtu.

Cobra chair stolica

Povodom obeležavanja 110. godišnjice od osnivanja brenda Bugatti, Luxury Living Group je ujedinio snage sa timom dizajnera Bugatti tima, iz čega je proistekla specijalna edicija Cobra chair u plavoj i beloj boji, i to u svega 110 primeraka. Ova stolica predstavlja savremenu verziju komada nameštaja koji je još 1902. godine dizajnirao Karlo Bugati, tako da je prvobitni dizajn stolice ovoga puta osavremljen novim, dinamičnim izgledom, kao i logom 110 Ans Bugatti na naslonu.

FOTO: BUGATTI.COM

Noire Armchair fotelja

Ova fotelja je pravi luksuzni dragulj u Bugatti Home Collection kolekciji, zahvaljujući izuzetno kvalitetnom materijalu i detaljno osmišljenom dizajnu pri samoj izradi komada. Čuveni Type 57 SC Atlantic Coupé model automobila, poznat kao jedna od Bugatti ikona, svojom elegancijom je inspirisao luksuzni dizajn Noire fotelje, dok su stilski elementi ikoničnog Voiture Noire modela preuzeti za izradu naslona fotelje. Ovaj komad nameštaja na najbolji način odaje počast čuvenom Bugatti stilu, i biće pravi dragulj u svakom modernom domu.

FOTO: BUGATTI.COM

 

Tekst: Ana Kralj

Izvor: bugatti.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.