NOVA KOLEKCIJA FENDI NAMEŠTAJA ZA 2022.

09. Jan 2022
Photo: nssmag.com

Italijanski brend Fendi predstavio je prvi put deo svoje nove kolekcije nameštaja u svojoj zvaničnoj prodavnici, koja je otvorena u Palazzo della Civiltà Italiana u Rimu u oktobru. Slične radnje biće otvorene u Milanu, Šangaju, a cela kolekcija nameštaja za 2022. godinu biće prikazana na sledećem Sajmu nameštaja u Milanu koji će se održati u aprilu.

Fendi je prvi modni brend koji je proširio svoj biznis i na dizajn nameštaja. Fendi Casa osnovana je 1987. i sve do sada poslovala je kao deo grupe Luxury Living, na čelu sa kreativnom direktorkom Silvijom Venturini Fendi.

Prošle godine, brend se udružio sa partnerom Design Holding i osnovao kompaniju Fashion Furniture Design (FF Design), kroz koji će Fendi Casa intenzivnije razvijati svoj posao.

„Ja sam praktična žena, nisam samo sanjar. Nameštaj, kao i aksesoar i moda, treba da imaju konkretnu funkciju, da nam pomognu da živimo bolje, i da traju, da izdrže test vremena, a to je najokrutniji test. Tašna treba da traj ceo život i da bude sve lepša što je starija. Isto važi i za nameštaj, koji treba da traje godinama“, rekla je Silvija Venturini Fendi.

Tekst: ANA KRALJ

Foto: nssmag.com

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.