NEODOLJIVI TV STALAK: TAKO JEDNOSTAVAN I PRAKTIČAN

05. Jan 2022
Photo: www.pdstl.com

Kačili smo ih na zid, kupovali posebene komode da bismo ih smestili, uklapali u enterijer i birali ćoškove u kojima će najmanje da smetaju, a odakle se lepo vide... Njegovo veličanstvo TV sada je dobilo nov način uklapanja u svačiji prostor, a uz pomoć najnovijeg stalka, koji je dizajnirao poznati danski brend za uređenje enterijera Pedestal.

Jednostavnost, funkcionalnost i estetika, stalne su vrednosti koje danski brend Pedestal kombinuje kada su svi njihovi proizvodi u pitanju. Tako je i u slučaju novih TV stalaka, koji su na prvi pogled baš sve to – jednostavni, veoma funkcionalni i izražene estetike.

Lako uklopivi u sve savremeno opremljene stanove koji slede minimalistički trend, ovi stalci podsećaju na slikarske štafelaje ili držače za table. Upravo je to dizajnerski tvist kojim se ponose zaposleni u ovoj firmi jer su na taj način značajno odstupili od tipično industrijskog i neoriginalnog dizajna.

„Umesto da pokušavamo da sakrijemo konstrukciju naših dizajna, mi je činimo vidljivom i koristimo je kao svesnu estetsku karakteristiku“, objašnjavaju u Pedestalu.

Pedestal svojim kupcima nudi da pronađu postolje za TV koje je jedinstveno za njih, u čijoj konstrukciji se prepliću različiti stilovi, od cevastih okvira sa zakrivljenim linijama do dizajna u stilu ravnih nosača sa točkovima za lak transport. Čelične konstrukcije ovih držača mogu da izdrže i TV veličine od 70 inča.

Tu je i široka paleta boja, na osnovu koje kupci mogu izabrati nijanse poput prašnjavoružičaste, pečurke, snežnobele, šumskozelene ili klasične crne. Moguće je i dodavanje police na podno postolje za TV, koja, po izboru kupca, može biti u drugoj boji od ostatka konstrukcije.

Pedestal je ovakvim komadima stvorio nove mogućnosti u uređenju životnog i radnog prostora. Lako su prenosivi i predstavljaju onaj deo nameštaja koji se uglavnom lepo uklapa sa ostalim komadima. Predviđeni su za televizore sa tankim ekranom i mogu se po želji i potrebi postaviti i nasred sobe, ili, u slučaju manjih prostorija, mogu da odvoje deo za odmor od trpezarijskog ili kancelarijskog. Zašto da ne!

Tekst: DRAGANA MINIĆ

Foto: pdstl.com 

 

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.