MIELE UREĐAJI ZA KUHINJU BUDUĆNOSTI

19. Apr 2023
Photo: Miele

Kompanija Miele osnovana je pre 120 godina u Nemačkoj sa ciljem da kvalitetom izrade i inovativnim funkcijama  svojih uređaja olakša neizostavne kućne poslove i podigne celokupni kvalitet života na novi, viši nivo. Miele proizvodi testiraju se temeljno i precizno za upotrebni vek od 20 godina. Svi uređaji dizajnirani su da štede enrgiju, čuvaju prirodne resurse i podstiču zdrav način života.

Generacija 7000: najviši standardi dizajna i funkcionalnosti

Nova Miele generacija 7000 ugradnih uređaja sadrži najsavremeniju tehnologiju i garantuje savršene rezultate upotrebe. Intuitivne kontrole i prilagođene funkcije pomažu da se korisnik koncentriše na ono što je najvažnije prilikom kuvanja, a to je kreativnost. Generaciju 7000 odlikuje vanvremenski dizajn jasnih linija, oslobođen suvišnih detalja, savršene performanse i najviši kvalitet.

TwoInOne indukciona ploča sa integrisanim aspiratorom

Foto: Miele

Oskar Vajld je rekao: „Imam najjednostavniji ukus. Uvek sam zadovoljan najboljim”. Ovo je princip na kom se zasnivaju svi Miele ugradni kuhinjski uređaji, a jedan od najtraženijih je Miele TwoInOne Silence -  indukciona ploča za kuvanje sa integrisanim aspiratorom svedenog dizajna i izuzetne usisne snage. Pored intuitivnih funkcija koje garantuju vrhunske kulinarske rezultate, Miele indukcione ploče troše manje energije od gasnih i tradicionalnih električnih ploča dok aspirator sa ECO motorom štedi i do 70% enrgije u poređenju sa konvencionalnim motorima za aspiratore. Novi Silence (tihi) motor redukuje  nivo buke oko 25% u odnosu na prethodne modele.

Kombinovana parna rerna za jednostavnu i zdravu pripremu hrane

Ovaj višenamenski uređaj pruža mogućnost kuvanja na pari, tradicionalno pečenje i kombinovani način pripreme jela. Jednostavan je za upotrebu, a najvažnija prednost je lak i zdrav način kuvanja. DualSteam tehnologija kuvanja na pari energetski je veoma efikasna i pomaže u očuvanju prirodnog ukusa hrane, zadržavajući i do 50% više vitamina i minerala u namirnicama.

Foto: Miele

Miele kombinovana parna rerna pokazuje svoju svestranost  i kada je u pitanju kombinacija vlažnog i suvog zagrevanja koja omogućava odlične rezultate i kod pečenja i prženja. Još jedna prednost ovog uređaja je najnovije Miele rešenje za održavanje – HydroClean funkcija samočišćenja uz pomoć koje je kabinet rerne uvek besprekorno čist.

Ugradni aparati za kafu

Pored različitih parametara koje aparat za kafu nudi, možete sačuvati svoje preferencije kada su u pitanju  temperatura i stepen mlevenja,  kako biste bili sigurni da je vaša kafa napravljena baš onako kako želite. Miele aparati za kafu ne samo da izgledaju zapanjujuće zbog svog elegantnog, modernog dizajna, već i svaki put prave fantastičnu šoljicu kafe. Potpuni Game Changer za pasionirane ljubitelje kafe je patentirani CoffeeSelect sistem koji podrazumeva tri posude za tri različite vrste zrna, kako bi svako mogao da dobije napitak po želji.

Foto: Miele

Možete biti sigurni da je Miele inženjerski tim razmislio o svakom detalju kako bi zadovoljio čak i najzahtevnije ljubitelje kafe.

Ugradni i samostojeću frižideri za uvek sveže namirnice

Kada su rashladni uređaji u pitanju, Miele  nudi rešenje za sve tipove enterijera i potrebe jednog domaćinstava. Ugradni ili samostojeći, različitih zapremina i dizajna, sa specijalnim frontovima od stakla ili u najnovijoj boji crnog čelika.

Foto: Miele

Osim čuvenog Miele dizajna, nova generacija frižidera unapređena je  PerfectFresh Active sistemom koji kombinuje idealnu tepmeraturu i fini mlaz hladne vodene pare. Zahvaljujući ovom sistemu namirnice ostaju sveže i do 5 puta duže, zadržavajući sve hranljive materije i vitamine.

O ovim i mnogim drugim uređajima brenda Miele možete se informisati na web sajtu www.miele.rs ili u prodajnim salonima u Beogradu u Balkanskoj 2, Bulevaru Zorana Đinđića 64 i Bulevaru Vudroa Vilsona 8, local 17-18.

Tekst i foto: Miele

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.