MAFIJAŠKO GNEZDO NA AIRBNB-JU: VILA DON VITA KORLEONEA DOSTUPNA ZA 30 NOĆENJA

28. Jul 2022
Photo: nypost.com

Ljubitelji kultnog filma „Kum“ iz 1972. godine sada imaju priliku da rezervišu čitavih mesec dana boravka u kući čuvenog mafijaškog dona. Naime, od nedavno se na AirBnB-ju našao i objekat nazvan Godfather house, koji je služio za snimanje spoljašnjih kadrova kuće Vita Korleonea u svetski poznatom filmskom serijalu. 

U čast pedesete godišnjice od premijere filma, vila od 580 kvadrata na njujorškom Stejten Ajlendu biće dostupna za rezervaciju od 30 noćenja tokom avgusta i to po ceni od 50 dolara za noć.

Od 27. jula moguće je rezervisati vilu i uživati u privatnom boravku u objektu koji je predviđen za do petoro gostiju, piše Architectural Digest.

Ono što je posebno zanimljivo jeste podatak da ova petokrevetna kuća raspolaže sa čak sedam kupatila, a smeštena je na placu od 2.230 kvadrata.

Dok eksterijer izveden 1930. godine izgleda i dalje isto kao na filmu, unutrašnjost je renovirana i mogu se uočiti moderni detalji.

U objektu se nalazi i bar inspirisan engleskim pabom i smešten je u podrumu, tu su i igraonica, teretana, a vreme možete provesti i uz dva kamina ili u bazenu sa slanom vodom smeštenim u dvorištu.

Ova vila, koja je poslednji put promenila vlasnika 2016. godine i to po ceni od 2,4 miliona dolara, sada će se pridružiti listi znamenitih objekata na Airbnb-ju.

Možemo se prisetiti da je sajt za iznajmljivanje nekretnina tokom 2020. godine ponudio priliku obožavaocima serije „Princ sa Bel Era“ da borave u vili koja je prikazana u ovom sitkomu tokom 90-ih, a 2021. fanovi Vesa Andersona dobili su priliku da borave u objektu iz filma „The Royal Tenenbaums“.

 

Izvor: architecturaldigest.com

Foto: robbreport.com

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.