ISVEA – KUPATILA U BOJAMA MEDITERANA

23. May 2023
Photo: Diplon Kupatila

Snažan si i hrabar kad si svoj. Vođeni ovom filozofijom, u kompaniji Isvea lansirali su kolekciju kupatilskog nameštaja i sanitarija koja pomera granice u dizajnu. Oslonjeni na korene iz Italije, a u saradnji sa poznatim dizajnerima i umetnicima, kreirali su inspirativan izgled kupatila autentičnog potpisa. Rezultat ovakvog pristupa je pozamašan broj internacionalnih nagrada za dizajn opreme za kupatilo.

Porodični biznis familije Angeluči započet je 1962, u gradiću nadomak Rima. Konstantan napredak i rast doveo ih je do liderske pozicije na lokalnom tržištu, kao i do toga da od 2013. Isvea postane deo globalne korporacije Ece Holding. Proizvodnja je preseljena u Tursku, a pored toga što su zadržali italijanski šarm, unapredili su tehnologiju izrade, prolazeći kroz stalne kontrole kvaliteta i poštujući evropske industrijske norme.

Inovativni, funkcionalni i kvalitetni Isvea proizvodi pretvoriće vaše kupatilo u moderan životni prostor. Iz bogatog asortimana izdvajaju se serije Infinity, Sentimenti, Sistema, kao i Sott'Aqua, sa zanimljivim samostojećim umivaonicima.

Infinity kolekcije je kombinacija sofisticirane palete boja, inspirisane egzotikom, i modularnog pristupa. Petrolej zelena, rustik bordo ili mat crna, neke su od nijansi umivaonika i konzolnih WC šolja iz ponude na našem tržištu. WAU Architetti studio iz Torina kreirao je modularni kupatilski nameštaj uklopiv u beskrajan broj kombinacija, po čemu je kolekcija i dobila ime. Boje poput Art Ocean, Night Blue, Ruby Red, učiniće vaše kupatilo jedinstvenom mediteranskom oazom mira koja nam je danas svima potrebna.

Isvea elementi opreme za kupatilo proizvode se u više od dva miliona komada godišnje i distribuiraju u 50 zemalja širom sveta. Ekskluzivnu ponudu za Srbiju možete pronaći u prodajnom salonu Diplon Kupatila i internet prodavnici.

KONTAKT

Grmeč 1 Nova 15, Belmax Center, Zemun

011 22 50 502, 063 379 116

www.diplon.net

Tekst i foto: Diplon Kupatila

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.