GUCCI PREDSTAVIO NOVU KOLEKCIJU RAZIGRANOG NAMEŠTAJA

05. Aug 2022
Photo: luxferity.com

Kod kuće već imate Gucci torbu i cipele — možda čak i novu kolekciju otmenih dodataka za kućne ljubimce — pa šta bi onda bilo sledeće? Oni koji žele da upotpune dizajnerski izgled sada mogu opremiti svoj dom svežom linijom Gucci ukrasa, od stolica i ćebadi do sveća i jastuka.

Najnovija kućna linija kreativnog direktora Alesandra Mikelea crpi veliki deo svoje inspiracije iz flore i faune, muze koja je posebno vidljiva u fotografijama kampanje. Prikaz nove kolekcije odaje određeni osećaj hirovitosti koji jako liči na sanjivu estetiku Alise u zemlji čuda, kako u fotografijama tako i u samoj kolekciji, koja sadrži osvežavajuće nijanse poput menta zelene i nežno ružičaste.

Nova ponuda proizvoda uključuje metalne sveće, dostupne u četiri različita mirisa i odgovarajućeg dizajna, kao i razigrane, ručno oblikovane ćase za sitnice. Naravno, prepoznatljiv Gucci monogram pojavljuje se u celoj kolekciji, izvezen na ćebadima, jastucima ili ugraviran na posuđu.

Fotelje inspirisane 18. vekom i upotpunjene šarenim detaljima idealne su za dodavanje malo luksuza i otkačenosti u dom. Linija srebrnog pribora za jelo s detaljima životinjskih glava i kristalno stakleno posuđe su posebno zanimljivi. Oni koji žele da ukrase ceo svoj dom u ovoj kolekciji, mogu uzeti jednu od novih tapeta kuće, koje će prirodno nastaviti temu zelenog cveća i svetlih, sunčanih nijansi čak i na zidovima.

 

Izvor: elledecor.com

Foto: luxferity.com

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.