BB LINK: RASVETA SOFISTICIRANE ESTETIKE I SAVREMENOG DIZAJNA

06. Jul 2022
Photo: bblink.rs

U širokom asortimanu prodajnog lanca BB Link u ponudi je više od 2.000 proizvoda u kategoriji rasvete, LED rasvete, ventilacije i elektromaterijala, među kojima se izdvajaju brendovi Lumé i Dawn, sa modernim, praktičnim i elegantnim rešenjima za osvetljenje doma i poslovnog prostora.

Lumé

LUME, BELORE

Sofisticiranost i inovativnost su reči koje najbolje dočaravaju misiju Lumé brenda, kao i posvećenost vizijama klijenata, kada je u pitanju odabir savršenog osvetljenja za njihov dom ili poslovni prostor. Lumé modeli odišu elegancijom i predstavljaju savremena rešenja unutrašnje rasvete koja će doprineti jedinstvenoj estetici i savršeno se uklopiti u životni stil svakog klijenta.

LUME, BELORE

Pored besprekornog italijanskog dizajna i umetničkog izraza, Lumé je posvetio posebnu pažnju materijalima kao i tehnologiji izrade rasvete. Modeli su napravljeni od najfinijih sirovina i odlikuje ih premijum kvalitet.

LUME, BELORE

Više informacija o ekskluzivnom Lumé brendu i novim kolekcijama naći ćete na sajtu www.lume.rs, ili u Lumé showroom-u, koji se nalazi u TC West 65, na prvom spratu, gde u razgovoru sa stručnim timom arhitekata i dizajnera možete pronaći idealno Lumé rešenje rasvete za vaš prostor.

Dawn Light

LED LINIJSKA RASVETA

Brend Dawn Light u svom bogatom asortimanu nudi razne modele industrijske i komercijalne rasvete. Fokus je na osvetljenju koje, na prvom mestu, pruža kvalitetno svetlo koje traje, i čije performanse pružaju bezbednost i štede električnu energiju.

LED MAGNETIC SVETILJKE

Dawn Light rasveta uključuje savremenu magnetnu, šinsku, linijsku, spoljnu, nadgradnu i ugradnu rasvetu i LED kontrolu, kao i praktična rešenja rasvete za kancelarijski, prodajni i skladišni prostor. Više informacija o brendu i modelima naći ćete na sajtu www.dawnlight.rs.

SPOLJNA RASVETA

 

Kontakt:

www.bblink.rs

office@bblink.rs

maloprodaja@bblink.rs

+381 63 490 565 +381 11 22 71 651 +381 63 490 632

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.