ASTON MARTIN OTKRIO DIZAJN LUKSUZNOG PENTHAUSA VREDNOG 59 MILIONA DOLARA

02. Jan 2023
Photo: astonmartinresidences.com

Aston Martin, ikona britanske auto-industrije i sinonim za besprekoran dizajn i kvalitet ceo jedan vek, upustio se pre tri godine u svoj prvi real estate poduhvat i sa partnerom, developerom G&G Business Developments LLC, započeo projekat luksuznog nebodera od 66 spratova u Majamiju – Aston Martin Residences.

astonmartinresidencesunique.com

Nedavno je Aston Martin prikazao rendere i otkrio dizajn enterijera krunskog dragulja svog luksuznog nebodera u Majamiju – tripleks penthausa, koji se i zvanično pojavio na tržištu, po ceni od 59 miliona dolara.

Penthaus je nazvan „Jedinstven“ zbog svog izuzetnog dizajna. Prostire se na 1.987 kvadratnih metara stambenog prostora, raspoređenog na tri sprata, uključujući sedam spavaćih soba i osam kupatila. Svaki nivo dolazi sa zaobljenom terasom, ukupne površine od 730 kvadratnih metara otvorenog prostora. Ovo je inače prvi penthaus kompanije Aston Martin na svetu.

astonmartinresidencesunique.com

Luskuzna rezidencija posebno je ekskluzivna zbog prestižnog bonusa: kupac pentahusa dobija i poslednji preostali Aston Martin Vulcan, trkački automobil iz ograničene serije, čija je vrednost 3,2 miliona dolara.

Enterijer je ispunjen prirodnim svetlom zahvaljujući velikim prozorima od zida do zida koji pružaju epski pogled od Atlantskog okeana do užurbanog grada. U sredini je stepenište napravljeno po meri, dizajnirano da oponaša krila na logotipu Aston Martina. Rezidencija je takođe opremljena privatnim bazenom, spa centrom, teretanom i liftom.

Aston Martin Residences dizajnirali su Revuelta Architecture i Bodas Miani Anger Architects, globalno poznati po svojim izuzetnim projektima. Kondominijum obuhvata 391 rezidenciju koje kombinuju vrhunsku estetiku i dizajn sa spektakularnim panoramskim pogledom na zaliv i Atlantski okean.

Cene stanova kreću se od 1,5 do 59 miliona dolara, a 90 odsto nekretnina već je prodato.

Izvor: robbreport.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.