REDVERTEX KREATIVNA AGENCIJA OTVARA KANCELARIJU U BEOGRADU

20. Jun 2022
Photo: redvertex.com

Jedna od vodećih svetskih kreativnih agencija iz oblasti arhitektonske vizualziacije i marketinga posvećene svetskoj industriji nekretnina, otvara svoju kancelariju u prestonici Srbije.

Kreativna industrija u Srbiji nesumnjivo privlači sve veću pažnju uspešnih svetskih kompanija, i nertko se zbog kvalitetnog kadra koji evidentno postoji na našem tržištu, kompanije odlučuju za pokretanje poslovanja u našoj zemlji.

Kompanija REDVERTEX osnovana je 2008. godine u Sofiji i specijalizovana je kreativna agencija koja svojim uslugama pokriva arhitektonsku vizualizaciju (CGI), animacije, kreiranje VR tehnologije, kao i kompletne usluge kreiranja i sprovodjenja marketing i brand strategije za svoje klijente širom sveta.

Dimitar Raškov, vlasnik i izvršni direktor REDVERTEX kompanije izrazio je zadovoljstvo zbog otvaranja kancelarije u Beogradu i dolaska na srpsko tržište.

„Izrazito nam je zadovoljstvo što ćemo svoje produkcijske i kreativne kapacitete proširiti sa beogradskom kancelarijom. Svesni smo potencijala i odlične poslovne klime koja je trenutno zastupljena u okviru kreativnih industrija na tlu Srbije i ideja nam je da zajedničkim snagama plasiramo naše znanje i iskustvo na najveća svetska tržišta. Sigurni smo da će nam proširenje tima u Srbiji omogućiti da upotpunimo ponudu usluga koju globalno pružamo našim klijentima.“ 

Kompanija REDVERTEX danas ima preko 170 zaposlenih i kancelarije u Dubaiju,  Majamiju, Sofiji, od sada u Beogradu, a uskoro i u Londonu. U svom opusu realizovanih projekata su impozantni projekti širom sveta kreirani u saradnji sa prestižnim svetskim kompanijama, od Bliskog Istoka, preko Evrope do Severne Amerike koje možete pogledati ovde.

Takođe, beogradska kancelarija trenutno zapošljava 3D Artiste i Arhitekte koji imaju iskustva u arhitektonskoj vizualizaciji i poziva sve zainteresovane da apliciraju.

 

Izvor: redvertex.com

Foto: redvertex.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.