ZIV GIGI UNAPREĐEN U IZVRŠNOG DIREKTORA GTC-A ZA REGION JUGOISTOČNE EVROPE

29. Nov 2022
Photo: gtcserbia.com

Kompanija GTC sa zadovoljstvom objavljuje da je Ziv Gigi unapređen u izvršnog direktora za region Jugoistočne Evrope. U svojoj novoj ulozi, on će biti odgovoran za sve poslove administrativnog sektora u Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji i Hrvatskoj. Biće zadužen za sprovođenje strategije i plana razvoja kompanije, kao i za sve njene operativne aktivnosti, uključujući lizing i upravljanje imovinom. Unapređenje Ziv Gigija deo je veće transformacije kompanije u cilju jačanja njene liderske pozicije u zemlji i brže reakcije na prilike i izazove na lokalnim tržištima.

Ziv Gigi ima više od 15 godina menadžerskog iskustva na tržištima nekretnina Centralne i Istočne Evrope, gde je tokom svoje karijere u GTC-u učestvovao u izgradnji i upravljao prostorom od  450.000 metara kvadratnih u okviru kancelarijskih i maloprodajnih objekata. Od dolaska u GTC 2008. godine, Gigi je radio kao finansijski direktor za Bugarsku i Srbiju, direktor za Rumuniju, a u poslednje vreme i kao regionalni direktor za Bugarsku i Rumuniju. Na svom sadašnjem položaju, nadgledaće sve operacije kompanije administrativnog sektora u Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji i Hrvatskoj.

„Tokom vremena koje je proveo u GTC-u, Ziv se pokazao kao uzoran lider, koji uvek ide iznad i dalje od onoga što je neophodno. Njegovo unapređenje u izvršnog direktora regiona JIE je rezultat njegovog izuzetnog učinka u okviru transformacije GTC-a. Vreme provedeno u GTC-u mu je omogućilo da odlično upozna kompaniju iznutra, i zato sam siguran da je savršen za ovu ulogu. Njegovo iskustvo je neprocenjivo. Njegovim unapređenjem želimo da ojačamo ulogu naših regionalnih lidera koji najbolje razumeju lokalna tržišta, a da istovremeno zadržimo kontinuitet našeg poslovanja zasnovanog na skoro 30-godišnjem iskustvu i pružimo snažnu podršku upravnog odbora u svakodnevnom poslovanju”, rekao je Janoš Gardai, glavni operativni direktor GTC-a i član Upravnog odbora GTC-a.

„Uzbuđen sam što ću započeti novo poglavlje i slediti nove ideje za jačanje pozicije naše kompanije u regionu. Uveren sam da će mi moje dosadašnje iskustvo sa GTC-om i vreme provedeno u regionu pomoći da lako preuzmem ulogu kako bih još bolje podržao kompaniju u rastu njenog portfolija potpuno novih projekata i implementaciji operativne izvrsnosti”, pojasnio je Ziv Gigi, novi izvršni direktor GTC-a za region JIE.

Pored svoje impresivne stručnosti u izgradnji i upravljanju imovinom, Ziv Gigi je ovlašćeni javni računovođa (CPA) sa više od decenije iskustva u finansijskom upravljanju gde se specijalizovao za prikupljanje kapitala i strateško planiranje. Pre nego što se pridružio GTC-u, Ziv je radio kao revizor za Ernst & Young Izrael i kao finansijski direktor jedne privatne građevinske firme u Mađarskoj i Turskoj.

Izvor: gtcserbia.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.