TOMORROW: NAJVEĆA EVROPSKA TECH KONFERENCIJA OD 12. DO 14. MAJA U ŠTARK ARENI

06. May 2023
Photo: Marko Obradović Edge

Najveći tehnološki događaj u Evropi, Tomorrow Konferencija, koji će okupiti više od 10 hiljada poznavalaca i ljubitelja blokčejna i veštačke inteligencije, održaće se u Beogradu od 12. do 14. maja. Naša prestonica će po drugi put biti domaćin ovakvog događaja, koji, prema najavi organizatora, predstavlja neponovljivo tehnološko iskustvo koje će u četiri dana okupiti svetska imena iz domena veštačke ineligencije (AI), blokčejna, gejminga, Metaverzuma i Web3.

Mesec dana pred veliko otvaranje, učešće je potvrdilo više od 100 međunarodno priznatih govornika i prezentera, među kojima je svakako važno naglasiti predavanja koje će držati nagrađivani reditelj i najprodavaniji autor Njujork Tajmsa Jan Halperin, proslavljeni evropski ekonomski stručnjak Ervin Voloder, princeza Metaverzuma Kristina Jan Zang, dok će kao regionalne tech zvezde svoje prezentacije imati suosnivač ECD-a Aleksandar Matanović, predsednica Srpske blokčejn inicijative Emilija Vuković, i svetski priznati ekonomista i broker Vladimir Đukanović. Ovog puta kao prezenter, šampion kripto zajednice, i možda najveći roker među učesnicima, Skot Pejdž, član legendarne grupe Pink Flojd, posebna je zvezda beogradske konferencije.

Ipak, ovaj jedinstveni ulazak u novu eru ne bi bio potpun bez velikih muzičkih i zvezda šouboznisa, kao što je DJ i live izvođač Paul Kalkbrener, koji će u organizaciji EXIT festivala i TMRW konferencije nastupiti 12. maja u Štark Areni, a ovaj spektakl je svakako samo jedna u nizu zabava koje očekuju sve učesnike skupa.

Beogradska, druga po redu Tomorow konferencija, usledila je nakon pravog tech spektakla u Dubaiju pred više od 12 hiljada učesnika, održanog u februaru ove godine. Konferencija je ugostila više od 80 međunarodno priznatih lidera iz industrije koji su na binama sa najmodernijom produkcijom pričali o najnovijim trendovima iz disruptivnih tehnologija.

Ulaznice za beogradsku Tomorrow konferenciju već su u prodaji po najpovoljnijim cenama na  www.tmrwconf.net.

Izvor: TMR CONF

Foto: Marko Obradović Edge

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.