ŠTEDNJA U OTP BANCI: SIGURAN PUT DO CILJA

03. Dec 2022
Photo: OTP Banka

Da biste ostvarili svoje buduće poduhvate u željenom roku, važno je da čuvanje novca prilagodite svojim potrebama. Vešto upravljanje finansijama nije lako, ali je korisno. Odlične savete možete dobiti od bankara u OTP banci, koja nudi povoljne  uslove za oročenu štednju. Ponudu skrojenu po vašoj meri možete dobiti direktnim kontaktom sa bankom, odlaskom u najbližu ekspozituru, pozivom telefonom ili popunjavanjem forme na sajtu banke. Oročena štednja podrazumeva da ćete novac čuvati na računu u dogovorenom roku, a nakon isteka tog perioda, banka će vam isplatiti ugovorenu kamatu.

OTP BANKA JE DOBITNIK „EUROMONEY NAGRADE ZA IZVRSNOST 2022“, KAO „NAJBOLJA BANKA U SRBIJI”, I PRIZNANJA „EUROMONEY MARKET LEADER IN SERBIA FOR CORPORATE BANKING”, KAO TRŽIŠNI LIDER U OBLASTI KORPORATIVNOG BANKARSTVA

Uvećanjem štednje može se obezbediti dodatna sigurnost za donošenje važnih životnih odluka ili novih situacija. Kupovina stana, automobila, bele tehnike, renoviranje, školarina, putovanje, bezbrižni dani u penziji… Razlozi za čuvanje novca su različiti, ali ih povezuje želja za sigurnošću, bezbrižnošću i srećom. Kada znaš za šta štediš, OTP banka je tu jer podržava dobre ideje.

U slučaju da su vam potrebni saveti ili konkretna ponuda, možete ostaviti svoje podatke na sajtu OTP banke, posetiti neku od ekspozitura ili razgovarati sa operaterom. Kontakt centar dobićete pozivom na broj 0800 23 23 22, radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 13 časova. Pozivi su besplatni za fiksne i mobilne mreže iz Srbije.

Više informacija na sajtu OTP banke: www.otpbanka.rs

Tekst i foto: OTP Banka

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.