MOGUĆA SARADNJA POŠTE SRBIJE I AMAZONA

03. Nov 2022
Photo: Pixabay

Poslovodstvo Pošte Srbije održalo je sastanak sa predstavnicima kompanije Amazon o potencijalnoj saradnji, a tom prilikom predstavljeno je i poslovanje Pošte Srbije, navedeno je na zvaničnoj stranici ovog javnog preduzeća.

Na sastanku, koji je održan u Privrednoj komori Srbije, razgovarano je o tome da cene poštarina za ovaj region budu pristupačnije i duplo niže od dosadašnjih, tako da proizvodi poručeni preko platforme Amazona budu povoljniji krajnjim kupcima.

Iz Pošte Srbije je saopšteno da su predstavnici Amazona upoznati i sa zakonom po kojem su pošiljke vrednosti manje od 50 evra oslobođene od carine, uz plaćanje PDV-a, prenosi biznis.rs.

Između ostalog, na sastanku je razgovarano o budućnosti elektronske trgovine i saradnji Amazona i Pošte Srbije u ovom segmentu, budući da je ova američka multinacionalna tehnološka kompanija fokusirana upravo na elektronsku trgovinu.

Predstavnici Amazona borave u Beogradu na regionalnom skupu Western Balkan Regional Commercial Conference and Business-to-Business Event, koji organizuje Privredna komora Srbije.

 

Izvor: biznis.rs

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.