MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA SEEBBE OD 24. DO 27. APRILA U BEOGRADU

03. Apr 2023
Photo: SEEBBE

Vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, biće održan po 47. put u periodu od od 24. do 27. aprila 2023. godine na Beogradskom sajmu.

Foto: SEEBBE

Kao i prethodnih godina, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije je pokrovitelj manifestacije, dok je partner manifestacije udruženje Kamena Kolonija – Stone Studio Association iz Beograda.

Foto: SEEBBE

Koncept Sajma građevinarstva i ove godine je da okupi najuspešnije predstavnike iz svih oblasti građevinske delatnosti: od građevinske mehanizacije, preko izolacije i boja, alata, proizvoda za klimatizaciju i grejanje, materijala za zidanje, sanitarne opreme, IT tehnologija, stolarije, panela, profila, do konstrukcija.

Na ovogodišnjem sajmu biće predstavljene nacionalne izložbe Austrije, Crne Gore, Češke Republike, Holandije, Indije, Kine, Republike Srpske i Turske. Pojedinačno će se nastupiti izlagači iz više od 20 zemalja.

Posetioci će moći da vide praktičnu primenu i domete digitalizacije, IT tehnologije i projektovanja i održavanja, zahvaljujući kontinuiranom radu stručnjaka i izlagača na inovacijama i povećanju produktivnosti.

Foto: SEEBBE

Partner manifestacije, udruženje Kamena Kolonija – Stone Studio Association, održaće 13. Međunarodni sajam kamena i prateće industrije STONE EXPO SERBIA, u okviru međunarodnog sajma građevinarstva.

„Sve aktuelnije kao tema prilikom okupljanja struke su tendencija i napori da se razviju inovativna rešenja, kao i materijali za smanjenje otpada i za poboljšanje kvaliteta životne sredine. Ekološki materijali, izvori obnovljive energije i zgrade dizajnirane u harmoniji sa prirodnim okruženjem, sve su interesantniji za struku i posetioce ovakvih manifestacija“, kaže se u saopštenju.

Tekst: Jovana Nikolić

Foto: SEEBBE

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.