KSENIA SECURITY ZA KOMFORAN I BEZBEDAN DOM I POSLOVNI PROSTOR

08. Feb 2023
Photo: Lunatronik

Smart Home sistem Ksenia Security predstavlja revolucionarni način zaštite vašeg doma ili poslovnog prostora koji omogućava, na jednostavan način, kompleksnu i integrisanu kontrolu vašeg prostora. Ovaj Smart Home sistem je prvenstveno vrhunski alarmni sistem integrisan sa IP video interfonom, kontrolom pristupa i kamerama za video nadzor, što ga čini izuzetno efikasnim u pružanju sigurnosti i zaštite vaše imovine uz pomoć automatske vizuelne verifikacije.

Foto: Lunatronik

Jedna od brojnih prednosti Ksenia Security sistema je mogućnost daljinske kontrole preko vašeg pametnog telefona ili računara. To znači da možete pristupiti sistemu i upravljati njime gde god da se nalazite, što je izuzetno korisno ako ste na putu ili u slučaju da se dogodi nešto neočekivano, kao i za efikasnu kontrolu energetske efikasnosti celog objekta.

Takođe, sistem vam omogućava da pratite događaje u vašem domu ili poslovnom prostoru u realnom vremenu, putem kamera i video-interfona. Možete pratiti šta se dešava u stanu dok ste na poslu ili na putovanju, što vam daje dodatni osećaj sigurnosti i mira, a posebno je značajno i praktično što se koristi jedan isti Touch panel u stanu i za alarm i za video-interfon i za kamere i za sve funkcije pametne kuće.

Foto: Lunatronik

Ksenia Security sistem takođe omogućava automatizaciju vašeg doma ili poslovnog prostora, što znači da možete podešavati rasvetu (uključivanje i/ili dimovanje), temperaturu i za grejanje i za hlađenje i druge sisteme (roletne, žaluzine ili tende, dobitak struje sa solarnih panela kao i potrošnju električne energije) preko aplikacije na vašem pametnom telefonu ili računaru. Ovaj sistem vam može uštedeti mnogo vremena i truda, jer sve što treba da uradite jeste da podesite željene parametre, a sistem će se samostalno prilagoditi i obaviti tražene zadatke u željenom trenutku.

Još jedna velika prednost Ksenia Security sistema je njegova pouzdanost i sigurnost. Sistem je izrađen u Italiji po najvišim EU standardima od kvalitetnih materijala i redovno se ažurira kako bi se osigurala maksimalna sigurnost i pouzdanost. Ovaj sistem je takođe i prilagodljiv, što znači da se može podesiti prema vašim specifičnim potrebama i zahtevima. Jedan primer je minijaturni bežični dvosmerni detektor otvaranja vrata/prozora koji detektuje i ugao nagiba prozora, kao i udarce u slučaju obijanja ili loma stakla.

Foto: Lunatronik

Pored toga, Ksenia Security sistem vam pruža i neprocenjivu bezbednost. Alarmni sistem je stalno uključen i spreman da detektuje neželjene posetioce ili potencijalne opasnosti. Kamera video interfona na ulazu vam omogućava da vidite ko je na ulazu i da donesete odluku da li da otvorite vrata ili ne – i to čak i preko vašeg mobilnog telefona, bilo da ste u stanu ili na putu. Kontrola pristupa vam omogućava da ograničite pristup vašem prostoru, tako da samo odabrani ljudi mogu da uđu.

Ukratko, Ksenia Security sistem je izuzetno koristan proizvod koji vam pruža jedinstvenu kombinaciju udobnosti, uštede i bezbednosti. Sa ovim sistemom, možete biti sigurni da će vaš prostor uvek biti pod kontrolom i da ćete uvek biti obavešteni o bilo kakvim neželjenim događajima. Zato je Ksenia Security sistem izvanredan način da poboljšate bezbednost i udobnost u svom domu ili poslovnom prostoru, kao i da uštedite energiju i novac.

Tekst i foto: Lunatronik

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.