JUBILARNI 15. REBEC 2022 OD 13. DO 15. JUNA

31. May 2022
Photo: rebec.rs

Jubilarni, petnaesti put po redu- REBEC 2022, održaće se od 13-15. juna u hotelu Metropol Palace. Posle online 2020 i hibryd 2021 izdanja, ove godine će se pretežno fizički okupiti specijalizovana REBEC zajednica iz SEE regiona, ostalog dela Evrope, Kanade, UAE i Kazahstana. Omogućen je i online pristup učesnicima koji su sprečeni da se fizički pojave.

Ovogodišnji REBEC 2022 pokušaće da ponudi odgovore na uticaje koji krucijalno oblikuju razvoj nekretnina u Srbiji, SEE i Evropi, kao što su COVID kriza, digitalizacija, klimatske promene i kriza u Ukrajini.

„Pred nama je nekoliko ciljeva. Prvi, da se održi tradicija negovanja kvaliteta forsiranog kroz 15 godina iskustva, zbog kojih je REBEC prepoznatljiv daleko izvan granica Srbije. Zatim da premijerno plasiramo već pomenute aktuelne teme. Posebno nam je važno da istaknemo naše ljude iz celog sveta, koji su ovladali prestižnim veštinama i osvojili zbilja zavidne i teško dostižne profesionalne visine. Takođe, želimo da fizički okupimo najveći mogući broj, pripadnika regionalne REBEC zajednice. I za kraj, da pošaljemo u svet kvalitetnu sliku o Beogradu i Rebec događaju, koji se sve ravnopravnije svrstava u rang najvažnijih specijalizovanih događaja sveta“, saopštili su organizatori.

Whova platforma poslužiće da se uspostavi Rebec društvena mreža i povežemu ljude iz celog sveta. Platforma će biti otvorena za goste i nakon događaja, postojaće mogućnost on-demand gledanja panela, pristupa sponzorskom HUB-u, kao i mogućnost video chat-a, slanja poruka, grupnog video umrežavanja, razmene kontakata i slično.

Tradicionalni program sa ukupno 26 tema biće prožet svim navedenim aktuelnim temama, osvetljenim na potpuno drugačiji način. Program po rasporedu tema i satnici, možete videti ovde: http://www.rebec.rs/eng/schedule.html sa raposređenim govornicima po panelima, piše ekapija.com.

Vodiće se debata o tržišnim pokazateljima u industriji nekretnina u vreme krize. Govornici će ispred svojih kompanija ponuditi projekcije i rešenja u vremenu povišene globalne, socijalne tj političke neizvestnosti, a poseban segment tema posvećen je energiji, energetskoj efikasnosti i njihovom uticaju na dalji razvoj nekretnina. Ultimativni cilj je pronalaženje odbranjivih zaključaka na temu: Kako će izgledati život nakon “sutra”?

Podsetimo, REBEC je prošle godine održan hibridno i okupio je učesnike iz 40 zemalja sveta. Ove godine sigurni su učesnici iz kompanija: MyKensey, IBI Group, Immofinanz, CBRE, C&W, JLL, Colliers, Coreside / Savills, Reify, Celen, NBG, mstep, SMD+, PKF hotelexperts, Louvre Hotels, PlanRadar, Sillage, Ecovis SEE, MPC Properties, Konstantine film, Delta Real Estate, CTP, Kadena Properties, ABC Nepremimčnine, Alfa stan, Sebra, Alpha Hotel Management, alfa real estate, NLB Komercijalna banka, OTP Banka, GTC, HPB Nekretnine, Alkas Consulting, Besico, REalPad, Hit Alpinea, REED Group, Atellior, Lindner, VSS advisory, Regio Plan, Morkin house, Kristina Zanič Architects, Baldii Studio, Art Strategies Group, Soravia, Isson asset management, Alsus Consulting, Bigova Bay, STR, JMW LLP, Mama Shelter, Indigo, Buildcon, Conza Properties …

 

Izvor: ekapija.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.