HOT SPOT ECOMMERCE AWARDS

26. Dec 2022
Photo: eCommerce Asocijacija Srbije

Hot Spot eCommerce Awards je centralni e-commerce događaj u zemlji koji eCommerce Asocijacija Srbije organizuje po drugi put, gde će se okupiti eminentni eksperti iz različitih sektora digitalnog ekosistema, koji su svojim radom i zalaganjem postigli velike rezultate. Ideja same selekcije i događaja jeste da se ukase koliko su učesnici uticali na razvoj elektronske trgovine u Srbiji u protekloj godini, kao i koliko je ovaj aspekt poslovanja doprineo opštoj digitalizaciji društva u kom živimo i time se podstaknu svi koji još uvek nisu u digitalnom svetu.

“Kako je u prva tri kvartala 2022. godine izvršeno više od 29 miliona transakcija putem interneta, plaćenih karticama u vrednosti od preko 850 miliona evra, to znači samo jedno – elektronska trgovina u Srbiji nastavlja da raste, koliko i naše zalaganje, a sve u cilju daljeg unapređenja e-commerce tržišta Srbije. Samo edukacijom svih činioca digitalnog ekosistema možemo održati ovaj trend rasta i razvoja elektronske trgovine”, navodi se u saopštenju eCommerce Asocijacije Srbije.

Asocijacija i ove godine organizuje dodelu nagrada Hot Spot Awards 2022. kao dodatni podsticaj svim kompanijama koje su u fokus stavile e-commerce. Kompanije mogu da se prijave do 5. januara na zvaničnom sajtu Hot Spot Awards i učestvuju u trci za nagradu.

Izvor: eCommerce Asocijacija Srbije

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.