BIG ŠOPING CENTRI SADA I ZVANIČNO VLASNIK DELTA CITY-JA U PODGORICI

24. May 2022
Photo: deltacity.me

BIG šoping centri su u četvrtak 19. maja ispunili sve uslove za zvaničnu kupovinu 100% vlasništva Delta Citi Podgorica.

„Kupovina Delta Citi Podgorica je naša ulaznica za Crnu Goru i samo početak naše podrške i ulaganja u zemlju. Ova transakcija je u skladu sa našom strategijom koju smo deklarisali prošle godine, da nastavimo razvoj kompanije širom Balkanskog regiona. BIG će doneti novo iskustvo za svoje kupce kroz redovne i dinamične događaje tokom cele godine, kao i u vidu brojnih novih prodavnica i brendova“, izjavio je Lev Vajs, generalni direktor BIG CEE.

Delta Citi Podgorica se prostire na površini od 24.500 kvadratnih metara sa 100% popunjenosti.

Tržni centar ima maloprodajni miks koji uključuje Aroma supermarket, Cineplexx bioskope, kafiće, restorane, modne lance i sportske prodavnice, predovdjene kljucnim brendovima kao što su Zara, Bershka, Mango, Pandora, Fashion & Friends, Sport Vision, Cosmetics market i mnoge drugi.

Da podsetimo, 20. februara ove godine BIG Shopping Centers je objavio da je podružnica CEE-BIG BV, koja je u 95% vlasništvu BIG-a, potpisala ugovor o kupovini tržnog centra DELTA CITY u Podgorici, po ceni od 95 miliona evra, od čega će se iznos od 57 miliona evra finansirati iz bankarskog kredita.

Tom prilikom je Vajs, koji rukovodi sve širim poslovanjem u Srbiji i na Balkanu, rekao da je kompanija izuzetno zadovoljna i ponosna što ovaj veliki objekat dodaje u portfolio BIG-a i oduševljen je što kompanija počinje da posluje u Crnoj Gori.

 

Izvor: big-cee.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.